Kurser för barn och vuxna - boka plats

Här hittar du en kurs i Göteborg och bokar plats. Vi har kvällskurser och helgkurser, läger på skolloven, privatlektioner och öppna aktiviteter, ibland gratis. Scrolla ner för att välja den bästa kursen för dig!

Aktiviteter för barn och unga

Populära sporter som parkour (freerunning) och gymnastik kompletteras av fartfylld träning på hinderbana (ocr), akrobatikkurser och cheerleading. Träningen i capoeira håller världsklass. Vi har många danskurser och andra sceniska kurser som musikal och teater, musikskola med gitarr och piano, och konstkurser!

Kurser för vuxna

Vårt utbud för vuxna växer! Du kan dansa West Coast Swing eller balett, ta privatlektioner i gitarr eller piano och välja din träning: gymnastik, capoeira, boxfitness eller yoga! Vi är anslutna till friskvårdsportalen e-passi.

Familjekurser

I familjeträningen deltar ett barn och en vuxen i samma grupp och delar på kursavgiften. Valen är många från barndans med 2-3 åringar till hinderbana och capoeira - alla är roliga aktiviteter att göra tillsammans!


Logga in om du har bokat kurs tidigare!
   

Registrera dig om du är ny hos oss!


Genom att välja skicka godkänner du villkoren nedan och att uppgifterna databehandlas i enlighet med vår GDPR-policy. Du godkänner också att vi skickar mail och sms till dig med information om din kurs samt nyhetsbrev (tex när det är möjligt att anmäla sig till ny termin). Du kan avregistrera dig från nyhetsbrevet genom ditt konto eller genom länk i varje nyhetsbrev.
Terms and conditions in english
Villkor på arabiska - الشروط والأحكام
Villkor på farsi/persiska - شرایط و قوانین

Villkor

Du får bara boka kurs för dig själv eller för någon som du är målsman för. När du valt skicka får du en bokningsbekräftelse med betaluppgifter till din epost och med sms. Du ansvarar för att kontakta oss om bekräftelsen inte kommer fram och att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade så att du inte missar viktig information från oss.

Betalning ska göras inom 14 dagar efter bokningen. Vid betalningspåminnelse med brev tillkommer en påminnelse- och fakturaavgift.

Om du väljer en kurs markerad med kö bokar du en köplats. Då ska du inte betala avgiften. Det kommer också att synas i din bekräftelse. Vi kontaktar dig så fort en plats blir ledig.

Avbokningsregler

Avbokning ska vara skriftlig till info@ivrakurser.se.

Du kan avboka utan kostnad i 14 dagar efter din bokning. Detta i enlighet med distansköplagen. Om kursen startat under din ångerperiod accepterar du i och med dessa villkor att du får betala för de tillfällen som passerat när du meddelar oss att du ångrat dig.

Bokning av event, läger och kurser i West Coast Swing blir bindande 14 dagar efter din bokning.

För våra andra kurser gäller följande: Vid senare avbokning tar vi ut en avgift på 150 kr. Fyra dagar efter kursstarten blir bokningen bindande (det är därmed möjligt att prova på kursen).

När en bokning är bindande är man betalningsskyldig för hela kursen.

Platsgaranti (abonnemang)

Valet är inte möjligt för kurserna i West Coast Swing.

När du bokar en kurs hos oss kan du välja att boka för en termin eller vårt abonnemang platsgaranti. Om du väljer platsgaranti gäller detta de kommande terminerna:

Du är garanterad en plats tills du själv väljer att avboka och du slipper tänka på att boka i tid. Om man passerar en åldersgräns får man automatiskt plats i en äldre grupp i samma lokal, om det finns en fortsättningsgrupp i samma lokal får man automatiskt plats i denna.

Om du väljer detta alternativ kommer vi fortsättningsvis att boka dig/ditt barn strax innan ordinarie bokningsperiod öppnar, du får då en bekräftelse till din epost. Du får 90 dagar på dig att betala kursavgiften (vanligtvis är betalfristen 14 dagar).

Avbokningsregler för platsgaranti:
Du kan ändra ditt val av platsgaranti utan kostnad fram till dess att bekräftelsen skickas ut. Vi kommer att påminna dig om möjligheten att ändra ditt val minst en vecka innan vi skickar ut bekräftelserna.

Därefter är avbokningsavgiften 150 kr fram till att bokningen blir bindande.

Bokningen blir bindande med full betalningsskyldighet ca en månad före kursstarten (datum för respektive termin skickas ut med bekräftelsen). När bokningen blivit bindande kan man fortfarande välja att byta till en annan kurs med platser kvar.

Platsgaranti vid bokning av köplats:
Om du väljer platsgaranti när du bokar köplats innebär detta att du behåller din plats i kö och automatiskt blir bokad till kommande termin direkt efter de barn som redan har plats med platsgaranti. Då har du alltså goda chanser att komma med nästföljande termin. Får du plats redan denna termin har du förstås garanterat plats även i de kommande.

Vi har uppehåll på skollov och röda dagar, utom i våra kurser i West Coast Swing. I de flesta lokaler har vi lektioner på en av påsklovsdagarna för att slippa två veckors uppehåll. Vi har alltid uppehåll skärtorsdag-annandag påsk men däremot lektioner torsdag till måndag före eller efter påsk, utom i några kommunala lokaler som är stängda hela påsklovet.

Om vi tvingas ställa in en lektion, tex därför att ledaren blir sjuk med kort varsel, förlängs terminen med ett tillfälle.

Vi reserverar oss för schemaändringar i kursutbudet (till exempel mindre tidsändringar eller ledarbyten).

Force majeure
Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som leverantör ej råder över, som leder till att våra tjänster ej kan genomföras som planerat, har vi som leverantör ingen skyldighet att leverera. Force Majeure kan inträffa vid till exempel extrema väderförhållanden, krig, upplopp, eldsvåda, explosionsfara eller andra omständigheter över vilka leverantören ej råder. Vi kommer dock alltid att göra vårt bästa för att leverera, det kan tex innebära att lektionerna övergår i annan form för att följa myndigheters rekommendationer. Vi kan också komma att flytta fram lektionstillfällen.

Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade under aktiviteterna.