Kurser > Yoga

Yoga

Göteborg

Yoga är både stärkande och avslappnande, den kan skapa fokus och koncentration. Därför används yoga både som träningsform och stresshantering.

Yoga i Göteborg
I våra små grupper kan alla som vill kan få personlig hjälp och handledning.

Så här beskriver en av våra yogainstruktörer, Sabina, sitt eget förhållande till yoga och sina yogapass:

"Yoga för mig handlar om att skapa sig en förståelse för både den fysiska och psykiska kroppen genom olika positioner och andningsövningar. Genom en ökad förståelse för sin egen kropp bidrar det ofta till andra hälsofrämjande faktorer."

Vinyasa

Ett dynamiskt flöde av kreativa sekvenser i takt med andetaget för styrka, rörlighet, balans och fokus.

Yin

En lugn yogaform där du får möjlighet att stanna länge i sittande och liggande positioner för att sträcka ut och hitta lugn.

Mediyoga

En teknik du även kan hitta på vårdcentraler och sjukhus runtom i landet. En lugn yogaform som tex passar dig som har en äldre kropp eller upplever smärta.

Yoga för gravida

Ett stärkande pass som tar extra hänsyn till den gravida kroppen. Innehåller även andningsövningar.

Förälder och baby (postnatal yoga)

En yogaklass med fokus på den nyförlösta mamman - för att på ett tryggt sätt stärka kroppen och sinnet på yogamattan med din bebis. Passar från 4-5 veckor efter födsel tills att bebis börjat krypa/gå.

Familjeyoga

Ett pass där barn och vuxen yogar tillsammans - och delar på kursavgiften.

Relaterade kurser
Balett

Balett

Balettskola för barn och vuxna. Balettlektionerna leds av välutbildade dansare, teknik och dansglädje står i fokus!
Gymnastik

Gymnastik

Gymnatik för barn och vuxna. I gymnastikkursen tränar vi på kullerbyttor, hjulningar och handståenden. Så småningom går man vidare till svårare moment som handvolter och volter.
Akrobatik

Akrobatik

En kurs i akrobatik innehåller allt från kullerbyttor och hjulningar till olika sorters volter och parakrobatik.
Capoeira

Capoeira

Capoeira i Göteborg för barn och vuxna i centrala och Västra Frölunda. Träna en vacker kampsport i din egen takt med duktiga lärare.

Andra kurser
Barndans

Barndans

Barndans i små barngrupper. Lekfull dansträning som introducerar dansteknik, förmedlar dansglädje och uppmuntrar kreativitet och modet att uttrycka sig.
Box-fitness

Box-fitness

Med sparkar och slag tränas hela kroppen i ett fartfyllt träningspass till musik. Du kommer såklart också hinna lära dig lite självförsvar, box- och kickteknik.
Cheerleading

Cheerleading

Cheer hos Ivra är en ny aktivitet som är besläktad med gymnastik och är en blandning av hopp, rörelsemönster som utförs efter varandra, dans, stunts, mänskliga pyramider, samt senare volter.
Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix

Dans- och gymnastikmix för den som vill ha både dans- och gymnastikträning i samma lektion. Varierat och kul!
Dansmix

Dansmix

I den här danskursen får man prova på flera olika dansstilar som jazz, show, balett och streetdance. Perfekt både för den som nyss börjat och för den som redan älskar att dansa!
Distans

Distans

Nu kan du ta del av vår dans- och musikskola var du än bor! Regelbundna onlineträffar kompletteras med ett bibliotek med roligt videomaterial!
Gitarr

Gitarr

Gitarrkurser för barn och ungdomar. Små grupper för alla åldrar, både nybörjare och fortsättningsgrupper.
Hinderbana

Hinderbana

Träning på hinderbana är roligt, svettigt och varierat! Den här kursen är vår mest populära familjeträning!
Konst

Konst

Vi har konstkurser för både barn och vuxna! Barnen får prova på att måla, använda lera, textil och annat kul! Vuxna kan välja mellan teckning, måla akryl och foto.
Läger

Läger

Vi ordnar läger under alla skollov. Här kan den som inte gått tidigare få en snabbstart och den som redan tränar har chansen att utvecklas extra snabbt!
Musikal

Musikal

Musikal är en blandning av musik, dans och teater. En kurs för barn som gillar både sång och musik, dans och teater, fokus ligger på scenisk framställning.
Musikproduktion

Musikproduktion

Är du intresserad av att producera musik? I vår musikproduktionskurs lär vi oss om musikproduktion, låtskrivande och mixning så att du kan ta ditt musikskapande och din tekniska kunskap till nästa nivå.
Parkour

Parkour

Parkour är en populär träningsform som går ut på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel.
Piano

Piano

Pianokurser för barn och ungdomar. Små grupper för alla åldrar, både nybörjare och fortsättningsgrupper.
Privatlektion

Privatlektion

Privatlektioner är perfekt för den som vill prova något nytt eller verkligen fokusera och bli bättre på en viss färdighet. Vi erbjuder privat träning i många av våra aktiviteter.
Showjazz

Showjazz

Jazzdans innefattar många olika stilar som ofta används i showsammanhang. En fartfylld danskurs till modern musik! För barn och vuxna. Nyhet: Koreografikurs fortsättning!
Streetdance

Streetdance

Streetdance kan vara flera olika dansstilar. De har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan."
Teater

Teater och drama

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater.
Webbshop

Webbshop

Kläder för parkour, capoeira, dans, gymnastik och annan träning. Skriv önskat tryck 1-12 (se bildlista), färg och storlek i rutan "frivillig info" när du beställer.