Ivra Kurser - Göteborg
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

KurserYoga

Yoga

Göteborg
Yoga

Vi har yoga för vuxna och familjeyoga på kvällstid. Nu kan man även gå på yoga med fokus på akrobatik!

Yoga i Göteborg
Yoga är både stärkande och avslappnande. Ett yogapass kan också skapa fokus och koncentration. Därför används yoga både som träningsform och stresshantering. I våra små grupper kan alla som vill kan få personlig hjälp och handledning.


Så här beskriver en av våra yogainstruktörer, Sabina, sitt eget förhållande till yoga och sina yogapass:

"Yoga för mig handlar om att skapa sig en förståelse för både den fysiska och psykiska kroppen genom olika positioner och andningsövningar. Genom en ökad förståelse för sin egen kropp bidrar det ofta till andra hälsofrämjande faktorer."

Våra instruktörer har bred erfarenhet inom yogan, så här berättar Sabina:

"Jag är utbildad i traditionell Hatha yoga och har själv praktiserat Ashtanga och Vinyasa i många år. För att komplettera den fysiska praktiken valde jag att fylla på med en mer stillsam praktik och valde att gå en Yinyoga utbildning."


FamiljeyogaBarnen börjar med yoga genom lekfulla yogasagor. De utvecklar kroppskontroll, balans, rörlighet och styrka.

I familjeyogan deltar en vuxen och ett barn tillsammans, de delar också på anmälningsavgiften!


1 person har bokat Yoga under den senaste veckan!
Läs mer om Yoga  


Rosanna Heinander-yoga
Rosanna_Heinander-yoga.jpg
Rosanna Heinander-yoga
Rosanna_Heinander-yoga2.jpg
Yoga familj
Yoga_familj.jpg

Rekommendera kursen till dina vänner


Relaterade kurser
Barre

Barre

Barre betyder balettstång och är en ny trendig träningsform för den som inte vill dansa men bygga upp styrka och smidighet som en balettdansare! Kursen vänder sig till vuxna.
Balett

Balett

Baletten började utvecklas vid de europeiska hoven redan under renässansen, idag ingår balett i de flesta professionella dansares träning och den är omtyckt både som scenkonst och träningsform. Nu finns balett även för vuxna nybörjare!
Gymnastik

Gymnastik

I gymnastikträningen övas bl.a. kullerbyttor, hjulningar och handståenden. Så småningom går man vidare till svårare moment som tex handvolter och volter. Man använder redskap som satsbrädor, bom och ringar.
Akrobatik

Akrobatik

I akrobatikkursen får barnen lära sig allt ifrån olika sorts kullerbyttor och handståenden till volter. De får också prova på akrobatik i grupp och par. En rolig kurs som också kan vara ett komplement till gymnastik eller parkourträning.

Andra kurser
Barndans

Barndans

Barndanskurserna innehåller lekfull dansträning. Danslektionerna utvecklar barnens förmåga att balansera, hoppa, snurra och rulla. De börjar med dansteknik, enkla koreografier och improvisationsövningar med trygga ramar.
Capoeira

Capoeira

Capoeira för barn och vuxna i centrala Göteborg. Capoeira är en varierad aktivitet som innehåller kamp, dans, musik och akrobatik. Breakdance har hämtat inspiration från capoeira och man ser även likheter i akrobatiska sporter som gymnastik och parkour. Obs! vuxengruppen tränar i Annedalsskolan på måndagar och vid järntorget på torsdagar (Järntorget 7, 1 trappa upp).
Cirkus

Cirkus

Cirkus är en mångsidig aktivitet där barnen får lära sig att hjula och stå på händer, jonglera, gå på lina och att uttrycka sig som clown!
Contemporary

Contemporary

Contemporary heter på svenska Modern och nutida dans men är kanske mer känd under sitt engelska namn. Influenser från balett, fridans och jazzdans.
Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix för barn som vill prova på både dans och gymnastik. Här får eleverna både dansa och öva på gymnastik som görs på mattor – kullerbyttor, handståenden, hjulningar och balanser. För fler gymnastikredskap rekommenderas vår gymnastikkurs.
Dansmix

Dansmix

Dansmixen ger eleverna grundläggande dansträning och möjlighet att prova på flera olika stilar. Många dansstilar har samma basteknik och gränsen mellan dem är ofta flytande. Nu finns dansmixen även som familjekurs!
Drop

Drop in vuxenkurser 1 tillfälle

Det här valet gör du när du vill droppa in på någon av våra kurser för vuxna. Vi har inte drop in på kurser för barn eller familjekurser.
Gitarr

Gitarr

Gitarrkurser för barn och ungdomar. Vi har små grupper för alla åldrar, det finns också några fortsättningsgrupper. Egen akustisk gitarr medtages till lektionerna!
Hinderbana

Hinderbana

Träning på hinderbana (OCR) har blivit populärt bl.a. genom Ninja Warriors och många fastnar för träningsformen för att den är allsidig, stärkande och kan inge en känsla av frihet! Hinderbaneträningen finns för barn och som familjekurs där ett barn och en vuxen tränar tillsammans (och delar på avgiften).
Klippkort

Klippkort vuxenkurser 12 tillfällen

För en och samma kursavgift kan du prova på alla våra kurser för vuxna under en termin! Välj mellan flera danskurser, gymnastik, yoga och capoeira.
Läger

Läger

Vi ordnar läger under skolloven, här kan du som inte gått tidigare få en snabbstart och du som redan tränar har chansen att utvecklas extra snabbt under några intensiva träningstimmar.
Musikal

Musikal

Musikal är en blandning av musik, dans och teater. Här får barnen både sjunga och dansa och fokus ligger på scenisk framställning.
Parkour

Parkour

Parkour är en populär träningsform som kan utövas både inomhus och utomhus. Parkour-utövare tränar på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel, på ett säkert och kontrollerat sätt som inte skadar kroppen. Vi har också parkour som familjekurs där ett barn och en vuxen tränar tillsammans (och delar på avgiften).
Piano

Piano

Pianokurs för barn och ungdomar. Vi har små grupper och piano finns i lokalen. Pianokursen ger barnen grundläggande färdigheter i instrumentet, vi börjar även med grunderna i musikteorin.
Presentkort

Presentkort

Köp ett presentkort hos oss om du vill ge bort en rolig upplevelse till någon, men inte vill bestämma kurs just nu.
PT-paketet

PT-paketet

PT-paketet ger dig chansen att komma igång med träningen eller att sätta nya mål. Du blir intervjuad om dina träningsmål och var du befinner dig idag. Därefter får du ett träningsprogram anpassat för dig, kostråd och personlig support via mail eller telefon. Om du vill ses vi också en gång på ett gym nära dig!
Sång

Sång och danslek

Här blandas sång och dansträning på ett lekfullt sätt. Den här kursen passar bra för barn som gillar att sjunga och kanske är nyfikna på musikal, eller som variation för den som gått ett par terminer i barndans.
Showjazz

Showjazz

Jazzdans är ett brett begrepp som innefattar många olika stilar som ofta används i showsammanhang. Det här är en fartfylld danskurs till modern musik! Finns både för barn och för vuxna nybörjare.
Simning

Simning

Nu startar vi simkurser i Majorna för barn mellan 5-10 år. Vi fokuserar på frisim/crawl, som snabbast ger simkunnighet.
Sommarkurs

Sommarkurs

För den som tycker att sommaruppehållet är för långt går det nu att komma på sommarkurs i juni och augusti.
Streetdance

Streetdance

Streetdance är en samlingsbeteckning för flera olika stilar. Gemensamt har de att de har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan." Hos oss ingår house, hip hop, popping och locking.
Teater och drama

Teater och drama

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater. Ibland finns teaterkursen även för vuxna, se aktuella kurser under anmälan!
Workshop

Workshop

En workshop är en enstaka lektion där du kan prova på något nytt, kanske för att hitta din grej inför kommande termin, kanske bara för att det är roligt att prova på något nytt!