Kurser > Yoga

Yoga

Göteborg

Yoga är både stärkande och avslappnande, den kan skapa fokus och koncentration. Därför används yoga både som träningsform och stresshantering.

Yoga i Göteborg
I våra små grupper kan alla som vill kan få personlig hjälp och handledning.

Så här beskriver en av våra yogainstruktörer, Sabina, sitt eget förhållande till yoga och sina yogapass:

"Yoga för mig handlar om att skapa sig en förståelse för både den fysiska och psykiska kroppen genom olika positioner och andningsövningar. Genom en ökad förståelse för sin egen kropp bidrar det ofta till andra hälsofrämjande faktorer."

Vinyasa

Ett dynamiskt flöde av kreativa sekvenser i takt med andetaget för styrka, rörlighet, balans och fokus.

Yin

En lugn yogaform där du får möjlighet att stanna länge i sittande och liggande positioner för att sträcka ut och hitta lugn.

Mediyoga

En teknik du även kan hitta på vårdcentraler och sjukhus runtom i landet. En lugn yogaform som tex passar dig som har en äldre kropp eller upplever smärta.

Yoga för gravida

Ett stärkande pass som tar extra hänsyn till den gravida kroppen. Innehåller även andningsövningar.

Förälder och baby (postnatal yoga)

En yogaklass med fokus på den nyförlösta mamman - för att på ett tryggt sätt stärka kroppen och sinnet på yogamattan med din bebis. Passar från 4-5 veckor efter födsel tills att bebis börjat krypa/gå.

Familjeyoga

Ett pass där barn och vuxen yogar tillsammans - och delar på kursavgiften.
Relaterade kurser
Balett

Balett

Balettskola för barn och vuxna. Balettlektionerna leds av välutbildade dansare, teknik och dansglädje står i fokus!
Gymnastik

Gymnastik

Gymnastik för barn på alla nivåer! Gymnastikkursen finns även för vuxna och är ett roligt sätt att bygga upp styrka, flexibilitet och mod.
Akrobatik

Akrobatik

En kurs i akrobatik innehåller allt från kullerbyttor och hjulningar till olika sorters volter och parakrobatik.
Capoeira

Capoeira

Capoeira för barn och vuxna i centrala Göteborg och Västra Frölunda. Vuxna får flera träningar i veckan till priset av en! Se schemat.

Andra kurser
Barndans

Barndans

Barndans i små barngrupper. Lekfull dansträning som introducerar dansteknik, förmedlar dansglädje och uppmuntrar kreativitet och modet att uttrycka sig.
Box-fitness

Box-fitness

Med sparkar och slag tränas hela kroppen i ett fartfyllt träningspass till musik. Du kommer såklart också hinna lära dig lite självförsvar, box- och kickteknik.
Cheerleading

Cheerleading

Cheerleading är besläktad med gymnastik och består också av koreograferade rörelser som ibland liknar dans. Det ingår bla hopp, pyramider och senare volter.
Dansmix

Dansmix

I den här danskursen får man prova på flera olika dansstilar som jazz, show, balett och streetdance. Perfekt både för den som nyss börjat och för den som redan älskar att dansa!
Distans

Distans

För dig som inte bor i Göteborg, eller bara trivs bäst hemma, erbjuder vi privatlektioner i piano och gitarr på distans!
Gitarr

Gitarr

Gitarrkurser med privatlektioner eller små grupper för barn, ungdomar och vuxna. Alla nivåer är välkomna!
Hinderbana

Hinderbana

Träning på hinderbana är roligt, fartfyllt och svettigt! Den här kursen är vår mest populära familjeträning. Varierat och kul för både barn och vuxen!
Konst

Konst

Vi har konstkurser för både barn och vuxna! Barnen får prova på att måla, använda lera, textil och annat kul! Vuxna kan välja mellan teckning, måla akryl och foto.
Läger

Läger

Vi ordnar läger under alla skollov. Här kan den som inte gått tidigare få en snabbstart och den som redan tränar har chansen att utvecklas extra snabbt!
Musikal

Musikal

Musikal är en blandning av musik, dans och teater. En kurs för barn som gillar både sång och musik, att röra på sig och att ha publik!
Parkour

Parkour

Parkour är en populär träningsform som går ut på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel.
Piano

Piano

Pianokurser med privatlektioner eller små grupper för barn, ungdomar och vuxna. Alla nivåer är välkomna!
Privatlektion

Privatlektion

Privatlektioner är perfekt för den som vill prova något nytt eller verkligen fokusera och bli bättre på en viss färdighet. Vi erbjuder privat träning i många av våra aktiviteter.
Showjazz

Showjazz

Jazzdans innefattar många olika stilar som ofta används i showsammanhang. En fartfylld danskurs till modern musik! För barn och vuxna.
Streetdance

Streetdance

Streetdance kan vara flera olika dansstilar. De har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan."
Teater

Teater och drama

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater.
Webbshop

Webbshop

Skriv önskat tryck 1-12 (se bildlista), färg och storlek i rutan "frivillig info" när du beställer.
West

West Coast Swing

West Coast Swing (WCS) är en modern partnerdans från Kalifornien, som dansas till ett brett utbud av musik såsom pop, R'n'B, hip hop och blues.