Ivra Kurser - Göteborg
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

Kurser nära dig i och runt Göteborg

Ivra kurser startade som dansskolan Barndansverkstan år 2010. Fem år senare hade vi ett brett kursutbud, även för äldre elever, vuxna och seniorer. Då blev vi Ivra. Vi vill göra varje bostadsområde lite roligare och arrangerar våra kurser i många lokaler runt om i Göteborg. Vi har en egen lokal på Klangfärgsgatan 23, där finns en spegelsal och en välutrustad hall för tex parkour och gymnastik.

Vi vill utmärka oss med:

Vår ambition är att alla våra deltagare ska vara nöjda och återkommande.

Generösa villkor och ett personligt bemötande

Ni får alltid prova på kurser med fler än 3 kurstillfällen innan anmälan blir bindande. Det är viktigt för oss att alla känner sig väl bemötta av sin ledare och är trygga i sin grupper. Vi lägger stor vikt vid att skapa en positiv och inspirerande miljö där deltagarna träffas och har roligt tillsammans.

Dina frågor om och synpunkter på verksamheten är alltid mycket viktiga för oss. Vi uppskattar att du tar kontakt med oss när du har funderingar och du är naturligtvis välkommen att höra av dig om du vill veta mer om oss innan du bestämmer dig.

Dans i skolan och förskolan

Vi finns med i Göteborg stads kvalitétssäkrade kulturutbud Kulturterminen och i Västra Götalandsregionens kulturkatalog, det är vi stolta över. Där erbjuder vi dans, cirkus och akrobatik för barn i förskolor och grundskolor samt fortbildning för lärare och personal i hela Göteborg.


Ledare

Alla ledare får regelbunden fortbildning och egen träning. Vi vill använda vår mångsidiga kompetens till att skapa de bästa kurserna och göra Ivra till din favoritskola!

Anna Fritiofsson

Anna Fritiofsson

Anna har varit ledare hos oss sedan 2011 och hon är mycket omtyckt av sina elever.

Hon har dansat sedan barnsben och utbildade sig på yrkesdansprogrammets moderna inriktning. Därefter vidareutbildade hon sig i USA. Efter det har hon studerat pedagogik och personalvetenskap.

Anna är personalansvarig hos oss och arbetar bl.a. med att rekrytera och fortbilda nya ledare. Många av er kommer att möta henne i telefon, chatt, mail och under hennes många lektionsbesök.


Aleksandr Smirnov

Aleksandr Smirnov

Aleksandr var runt 7 år gammal när han blev intresserad av parkour och lärde sig sitt allra första tricks. Han började med parkour innan det fanns parkourhallar och har tränat mycket utomhus och på egen hand.

Nu har Aleksandr jobbat som tränare sedan 2015 och han har även gått gymnastikförbundets ledarutbildning.

Ali Nejati

Ali Nejati

Ali är en aktiv parkourutövare som började jobba som ledare hos oss hösten 2017. Han är också en duktig breakdansare och allsidig atlet.

Han har tidigare undervisat parkourgrupper i föreningar och även gått Gymnastikförbundets ledarutbildning.
Ali är mycket uppskattad hos oss.
Arjeta Ferati

Arjeta Ferati

Arjeta har gått det estetiska programmets dansinriktning i Vänersborg och är även gymnast med stor erfarenhet av att undervisa barngrupper, både i sin gymnastikförening och i Ivras regi.

Just nu har Arjeta inga egna grupper, men hon dyker ofta upp hos oss som vikarie eller för att hjälpa nya ledare.
Clara Arnström

Clara Arnström

Clara har ett stort intresse för dans och hon brinner särskilt för balett och stepp. Hon har tidigare jobbat som danspedagog både för barn och vuxna. Clara beskriver att hon som danspedagog vill ge vidare det som dansen har gett henne: fokus, musikalitet, styrka, teknik, gemenskap, envishet och skratt!

Clara började som ledare hos oss hösten 2018 och undervisar i balett, barndans och dansmix.
Cornelia Olofson

Cornelia Olofson

Cornelia är utbildad på Musikallinjen på Balettakademien i Stockholm. Hon har även studerat musikproduktion på Solviks folkhögskola samt teater på Göteborgs universitet. Hon har ett stort intresse för musik, sång och dans! Cornelia har många års erfarenhet av undervisning i både piano och sång. Hon började som ledare hos oss hösten 2018 och undervisar i många olika ämnen, allt från barndans till musikal och piano!
Dayhane Beltran

Dayhane Beltran

Dayhane är gymnast och går just nu det andra året på teknikgymnasium. Utöver gymnastiken har hon också provat på många olika dansstilar men har framförallt sysslat med aerobic gymnastics, som hon också har undervisat i sedan 2015.

Dayhane började som ledare hos oss hösten 2018 och undervisar i både gymnastik och dans- & gymnastikmix.
Emilia Engström

Emilia Engström

Emilia har dansat sedan hon var barn och hon gick det estetiska programmets dansinriktning i Halmstad. Hon har nyligen tagit sin examen från det hälsopedagogiska programmet vid Halmstads högskola. Emilia har tidigare jobbat med lärande i olika former. Vi är glada över att presentera Emilia som ny dansledare hos oss vårterminen 2019!
Hojatullah Ramani

Hojatullah Ramani

Hojat är SLS-certiferad simtränare. Han har tidigare haft simkurser för både barn och vuxna. Vi är glada över att kunna presentera honom som extra tränare vårterminen 2019, då han kommer att undervisa tillsammans med Magnus och Baraa.
Ivar Körner Acevedo

Ivar Körner Acevedo

Ivar har tränat parkour i många år och undervisat barn, ungdomar och vuxna i föreningar och egen regi. Han har också gått på ledarkurs hos Aktiv Ungdom.

Ivar har varit en mycket populär ledare hos oss men har tyvärr inga egna grupper just nu, ibland dyker han upp som vikarie eller hjälptränare.
Jesper Cameron

Jesper Cameron

Jesper är en mycket aktiv parkourutövare med lång erfarenhet, även som tränare. Tidigare har han också tränat och undervisat i gymnastik. Han är vår första parkourtränare och han har gjort sig mycket populär bland sina elever!

Jesper har gått på gymnastikförbundets ledarutbildning för parkour.
Johanna Olausson

Johanna Olausson

Johanna har en gedigen utbildning inom rörelseteater och dans. Innan hon började hos oss arbetade hon med dans och teater i Berlin.

Johanna är en uppskattad och mångsidig lärare som förutom barndans även undervisar i dans- och gymnastikmix.
Josefine Elmtorp

Josefine Elmtorp

Josefine är utbildad på Performing Art Schools treåriga musikalutbildning. Hon har även flera års erfarenhet av att arbeta med barn.

Vi är nu glada över att ha tillbaka Josefine som varit föräldraledig. Hon kommer under vårterminen 2019 undervisa i både balett samt i dans - och gymnastikmix.
Julia Ek

Julia Ek

Julia är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har även studerat musikal på folkhögskola. Just nu läser hon till gymnasielärare på Göteborgs universitet, med inriktning teater och svenska.

Julia har också erfarenhet av arbete i förskola. Hon sprider dansglädje i några av våra kurser i barndans och streetdance, dessutom undervisar hon i våra drama- och teaterkurser!
Karin Breisch

Karin Breisch

Karin är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har även studerat på Gotlands Dansutbildningar med inriktning improvisation och komposition.

Karin har medverkat som dansare i bl.a. Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och P3 Guld Galan. Hon har många års erfarenhet av dansundervisning och när hon inte undervisar hos oss på Ivra jobbar hon som coach för andra danslärare runt om i Sverige.
Karin Pinner

Karin Pinner

Karin är utbildad dansare, koreograf och danspedagog och har hållit på med cirkus i drygt 15 år. Hon började med eldkonst som 16-åring och jobbar som eldartist och som luftakrobat. Hon har tidigare jobbat som cirkuspedagog för Cirkus Cirkör men jobbar nu med social circus för Cirkus Unik och med Ivra såklart!

Karin har också en utbildning inom psykiatrisk omvårdnad och specialkompetens inom vissa funktionsvariationer. Karin jobbar just nu bara med våra skoluppdrag på dagtid.
Khaled Alkbbani

Khaled Alkbbani

Khaled har arbetat länge med barn i alla åldrar, han har bl.a. satt upp teaterföreställningar och arbetat som fotbollstränare. Just nu jobba han som idrottslärare för mellanstadiet på Kungsladugårdsskolan.

Hos oss började Khaled som en mycket uppskattad assistent 2016. Sedan dess har han även tränat massor av parkour och snabbt lärt sig även de mest avancerade momenten. Han är nu en av våra mest mångsidiga ledare som undervisar i parkour, cirkus, akrobatik och hinderbana.
Lina Afvander

Lina Afvander

Lina har jobbat som danslärare i drygt fem år på kulturskolor och studieförbund, med framför allt barndans, dansmix, dans i skolan, kreativ dans och afro fusion.

Lina är utbildad på Kristinehamns folkhögskola Danshandledarlinjen och har utöver det studerat mycket pedagogik och jobbat med lärande i olika former och olika typer av organisationer.
Magnus Balander

Magnus Balander

Magnus har sysslat med flera sporter både som utövare och ledare. Magnus har bland annat tävlingssimmat och jobbat som simlärare för många olika åldrar och nivåer. Hos oss undervisar han i gymnastik, akrobatik, parkour samt i simning. Magnus har gått gymnastikförbundets grundutbildning för ledare. Han har även studerat pedagogik och fysioterapi.
Mari Johansson

Mari Johansson

Mari är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har tidigare undervisat i dans både för barn, ungdomar och vuxna. Mari jobbar också som både dansare och koreograf.

Hon har varit ledare hos oss höstterminen 2018 och undervisar med hög energi och stort intresse för sina ämnen. Mari jobbar även i vår kundtjänst.
Mira Jägemar

Mira Jägemar

Mira är utbildad på både Kaggeholm och Kävesta folkhögskola med inrikting improvisation och modern dans. Våren 2017 tog hon sin treåriga yrkesutbildning på Balettakademien här i Göteborg. Mira har bl.a. jobbat som dansare i Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och uppträtt på Göteborgs Operan med flertal produktioner.

Mira har jobbat hos oss sedan hösten 2017 och hon är en glad och peppande ledare med stort engagemang för sina elever.
Mirza Hussein

Mirza Hussein

Mirza har tränat parkour i sju år. Han har även undervisat i parkour för barn och unga i tre år. Under tiden han har undervisat har han även själv fått ta del av fortbildningar för parkourledare.

Mirza brinner verkligen för parkour och han ser framemot att få träffa alla nya elever till höstterminen 2018, då han börjar som ny ledare hos oss.

Moa Jacobsson

Moa Jacobsson

Moa är en mycket erfaren fd tävlingsgymnast som även undervisat i sin gymnastikförening sedan 2013 och gått flera ledarutbildningar hos gymnastikförbundet.

Hon har varit ledare hos oss sedan våren 2018 och undervisar tillsammans med Dayhane i Landalas gymnastikgrupper.
Mohammed Baraa Saeel

Mohammed Baraa Saeel

Baraa är SLS-certifierad simtränare. Han har tävlingssimmat i sju år och har tidigare erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar. Vi är glada över att presentera honom som extraledare för simningen vårterminen 2019, då han kommer att undervisa tillsammans med Magnus och Hojat.


Natalie Timotic

Natalie Timotic

Natalie har jobbat som danslärare sedan 2012 och hon har undervisat både barn och vuxna. Hon har tidigare studerat dans på Karlstads universitet men just nu går hon på ämneslärarprogrammet med inriktning dans mot gymnasieskola vid Göteborgs universitet. Natalie kommer att leda våra balettkurser för både barn och vuxna på tisdagar i Ivra västra.
Oliver Nordin

Oliver Nordin

Oliver är en mycket erfaren parkourutövare som ofta tävlar (6:a i Sveriges enda parkour-SM!) och reser för att träna med den internationella parkoureliten. Han har varit tränare i många år och är en mycket lugn, stöttande och kreativ ledare.

Oliver är ofta på resande fot men kommer tillbaka som vikarie då och då. Till hösten 2019 hoppas vi ha honom tillbaka som ordinarie ledare. Oliver möter man också i vår blogg där han bl.a. lägger upp filmer med parkourtricks och instruktioner.
Olle Mossberg

Olle Mossberg

Olle är högskoleutbildad gitarrist och producent. Han har medverkat på flertalet inspelningar i flera olika genrer och turnerat i över 30 länder.
Han reparerar secondhand-gitarrer, driver
egen ljudfirma och jobbar
deltid som musiklärare på mellanstadiet.

Vi är glada över att ha honom som lärare i våra gitarrkurser!
Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo är mest känd som Mestre Dodô - en av världens mest erfarna capoeiratränare. Dodô var en av de första som tog Capoeira från Brasilien till Europa och Sverige. Han har undervisat i Göteborg i över 25 år. 2003 vann han ett VM-guld i Rio de Janeiro!

Dodô har grundat Capoeira sem Fronteiras - Capoeira utan gränser. Föreningen har verkat för samarbete mellan olika capoeiragrupper. Dodo är också aktiv på förbundsnivå i Svenska budo- och kampsportsförbundet.
Sabina Larsson

Sabina Larsson

Sabina är utbildad instruktör inom Hathayoga som har rötter främst inom Ashtanga och Powervinyasa. Hon har varit en aktiv yogautövare i många år, både inom den dynamiska och den mindfulnessinspirerande stilen.

Sabina är också utbildad hälsopedagog. Hon leder våra yogakurser för vuxna, missa inte den med inriktning akrobatik!

Sara Finnerstad Holm

Sara Finnerstad Holm

När Sara var yngre tränade hon mycket truppgymnastik och hon tävlade även i SM. Senare gick Sara över till att själv bli gymnastikledare och hon fick i samband med detta gå flera av gymnastikförbundets utbildningar. Sara har utöver detta också ett stort intresse för dans och musik. Hon är utbildad på Performing Art School i Göteborg och hon har därefter studerat musikproduktion på Musicians Institute i Los Angeles. Sara är ny ledare hos oss vårterminen 2019 och hon kommer att undervisa i gymnastik och akrobatik samt i barndans och dansmix.
Wasim Hajjo

Wasim Hajjo

Wasim har jobbat som assistent hos oss under 2018, samtidigt har han tränat mycket parkour och snabbt lärt sig sporten. Nu börjar han som parkourtränare hos oss och fortsätter att assistera i gymnastikgrupper.

Han är en positiv och entusiasmerande ledare som är mycket intresserad av undervisning och kommer att studera till lärare.