Ivra Kurser - Göteborg
nyheter
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

Kurser nära dig i och runt Göteborg

Ivra kurser startade som dansskolan Barndansverkstan år 2010. Fem år senare hade vi ett brett kursutbud, även för äldre elever, vuxna och seniorer. Då blev vi Ivra. Vi vill göra varje bostadsområde lite roligare och arrangerar våra kurser i många lokaler runt om i Göteborg. Vi har en egen lokal på Klangfärgsgatan 23, där finns en spegelsal och en välutrustad hall för tex parkour och gymnastik.

Vi vill utmärka oss med:

Vår ambition är att alla våra deltagare ska vara nöjda och återkommande.

Generösa villkor och ett personligt bemötande

Ni får alltid prova på kurser med fler än 3 kurstillfällen innan anmälan blir bindande. Det är viktigt för oss att alla känner sig väl bemötta av sin ledare och är trygga i sin grupper. Vi lägger stor vikt vid att skapa en positiv och inspirerande miljö där deltagarna träffas och har roligt tillsammans.

Dina frågor om och synpunkter på verksamheten är alltid mycket viktiga för oss. Vi uppskattar att du tar kontakt med oss när du har funderingar och du är naturligtvis välkommen att höra av dig om du vill veta mer om oss innan du bestämmer dig.

Dans i skolan och förskolan

Vi finns med i Göteborg stads kvalitétssäkrade kulturutbud Kulturterminen och i Västra Götalandsregionens kulturkatalog, det är vi stolta över. Där erbjuder vi dans, cirkus och akrobatik för barn i förskolor och grundskolor samt fortbildning för lärare och personal i hela Göteborg.


Ledare

Alla ledare får regelbunden fortbildning och egen träning. Vi vill använda vår mångsidiga kompetens till att skapa de bästa kurserna och göra Ivra till din favoritskola!

Anna Fritiofsson

Anna Fritiofsson

Anna har varit ledare hos oss sedan 2011 och hon är mycket omtyckt av sina elever.

Hon har dansat sedan barnsben och utbildade sig på yrkesdansprogrammets moderna inriktning. Därefter vidareutbildade hon sig i USA. Efter det har hon studerat pedagogik.

Anna är också med och tar hand om Ivras personal och arbetar bl.a. med att fortbilda nya ledare. Många av er kommer att möta henne i telefon, chatt, mail och under hennes många lektionsbesök.


Ahmed Subhi Khalaf

Ahmed Subhi Khalaf

Ahmed arbetar som assistent i våra barngrupper. Han har därför inga egna kurser i vårt schema.

Ahmed gillar att träna och planerar att utbilda sig till lärare eftersom han tycker att det är roligt att jobba med barn. Vi är glada för att få ta del av hans positiva energi under hösten 2018!
Ali Nejati

Ali Nejati

Ali är en aktiv parkourutövare som började jobba som ledare hos oss hösten 2017.

Han har tidigare undervisat parkourgrupper i föreningar och även gått Gymnastikförbundets ledarutbildning.
Ali är mycket uppskattad hos oss.
Anton Andreasson

Anton Andreasson

Anton har gått det estetiska programmets dansutbildning. Han har också tränat parkour och tricking.

Anton har ett stort intresse för pedagogik och han är storebror till fem syskon! Vi hälsar honom välkommen som ledare hos oss hösten 2018.
Arjeta Ferati

Arjeta Ferati

Arjeta har gått det estetiska programmets dansinriktning i Vänersborg och är även gymnast med stor erfarenhet av att undervisa barngrupper, både i sin gymnastikförening och i Ivras regi.

Under hösten 2018 har Arjeta inga egna grupper, men hon hjälper våra nya gymnastikledare under terminen.
Clara Arnström

Clara Arnström

Clara har ett stort intresse för dans och hon brinner särskilt för balett och stepp. Hon har tidigare jobbat som danspedagog både för barn och vuxna. Clara beskriver att hon som danspedagog vill ge vidare det som dansen har gett henne: fokus, musikalitet, styrka, teknik, gemenskap, envishet och skratt!

Clara är ny ledare hos oss 2018 och hon kommer att undervisa i balett, barndans och dansmix.
Cornelia Olofson

Cornelia Olofson

Cornelia är utbildad på Musikallinjen på Balettakademien i Stockholm. Hon har även studerat musikproduktion på Solviks folkhögskola. Hon har ett stort intresse för musik, sång och dans! Hon har erfarenhet av många olika dansstilar så som balett, jazz, modernt, tävlingsdisco och streetdance.

Cornelia har många års erfarenhet av undervisning i både piano och sång. Hon är ny ledare hos oss från höstterminen 2018 och hon kommer att undervisa i båda barndans och dansmix.
David Pham

David Pham

David har ett stort dansintresse. Han tävlingsdansade som barn, fortsatt att dansa sedan dess och läser nu in danskurser från yrkesdansprogrammet vid sidan av sin gymnasieutbilning. När han får tillfälle undervisar han också sina klasskamrater.

David ska undervisa våra nya streetdancegrupper i Ivra Västra hösten 2018. Han är särskilt inriktad på jazz, street, popping, house och fusion. Vi tror att hans dansstil kommer att inspirera!
Dayhane Beltran

Dayhane Beltran

Dayhane är gymnast och går just nu det andra året på teknikgymnasium. Utöver gymnastiken har hon också provat på många olika dansstilar men har framförallt sysslat med aerobic gymnastics, som hon också har undervisat i sedan 2015.

Vi hälsar henne välkommen till oss hösten 2018 då hon ska undervisa tillsammans med Anton i Dalaskolans gymnastik samt dans- och gymnastikmix.
Emma Nilsson

Emma Nilsson

Emma är utbildad sångpedagog på musikhögskolan i Malmö. Genom hennes stora passion för sång och musik har hon också utvecklat ett stort intresse för dans och teater. Hon har tidigare drivit en egen musikalskola i Tomelilla. Hon har även arbetat som danspedagog inom kulturskolan och undervisat i bland annat showjazz, grundläggande balett, modernt samt streetdance.

Emma är ny ledare hos oss från höstterminen 2018 och hon kommer att undervisa i både barndans och streetdance.
Ivar Körner Acevedo

Ivar Körner Acevedo

Ivar har tränat parkour i många år och undervisat barn, ungdomar och vuxna i föreningar och egen regi. Han har också gått på ledarkurs hos Aktiv Ungdom.

Ivar har varit en mycket populär ledare hos oss men har tyvärr inga egna grupper hösten 2018, han kommer dock att dyka upp som vikarie.
Jesper Cameron

Jesper Cameron

Jesper är en mycket aktiv parkourutövare med lång erfarenhet, även som tränare. Tidigare har han också tränat och undervisat i gymnastik. Han är vår första parkourtränare och han har gjort sig mycket populär bland sina elever!

Jesper har gått på gymnastikförbundets ledarutbildning för parkour.
Johanna Olausson

Johanna Olausson

Johanna har en gedigen utbildning inom rörelseteater och dans. Innan hon började hos oss arbetade hon med dans och teater i Berlin.

Johanna är en uppskattad och mångsidig lärare som förutom barndans även undervisar i dans- och gymnastikmix.
Julia Ek

Julia Ek

Julia är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har också gått på musikalutbildning på folkhögskola.

Julia har också erfarenhet av arbete i förskola. Hon sprider dansglädje i några av våra kurser i barndans och streetdance, dessutom undervisar hon i våra drama- och teaterkurser!
Karin Breisch

Karin Breisch

Karin tog i våras examen på Balettakademiens treåriga yrkesutbildning här i Göteborg.
Hon är även utbildad på Gotlands Dansutbildningar med inriktning improvisation och komposition.

Karin har medverkat som dansare i bl.a. Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och P3 Guld Galan. Hon har undervisat i dans i många år och ser fram emot hösten där hon vill förmedla sin dansglädje och kunskap!
Karin Pinner

Karin Pinner

Karin är utbildad dansare, koreograf och danspedagog och har hållit på med cirkus i drygt 15 år. Hon började med eldkonst som 16-åring och jobbar som eldartist och som luftakrobat. Hon har tidigare jobbat som cirkuspedagog för Cirkus Cirkör men jobbar nu med social circus för Cirkus Unik och med Ivra såklart!

Karin har också en utbildning inom psykiatrisk omvårdnad och specialkompetens inom vissa funktionsvariationer. Karin jobbar just nu bara med våra skoluppdrag på dagtid.
Khaled Alkbbani

Khaled Alkbbani

Khaled har arbetat länge med barn i alla åldrar, han har bl.a. satt upp teaterföreställningar, arbetat som fotbollstränare och varit lärare i integrerade barngrupper (barn med och utan funktionsnedsättningar).

Hos oss började Khaled som en mycket uppskattad assistent 2016. Sedan dess har han även tränat massor av parkour och snabbt lärt sig även de mest avancerade momenten. Han är nu en av våra mest mångsidiga ledare som undervisar i parkour, cirkus, akrobatik och hinderbana.

Lina Afvander

Lina Afvander

Lina har jobbat som danslärare i drygt fem år på kulturskolor och studieförbund, med framför allt barndans, dansmix, dans i skolan, kreativ dans och afro fusion.

Lina är utbildad på Kristinehamns folkhögskola Danshandledarlinjen och har utöver det studerat mycket pedagogik och jobbat med lärande i olika former och olika typer av organisationer.
Maeva Begon

Maeva Begon

Maeva är utbildad till instruktör i barnyoga och Hatha yoga. Hon har undervisat på flera yogastudios och håller i sagoyoga på bibliotek runt om i stan.

Maeva leder vår familjeyoga från hösten 2016 och detta är vi mycket glada för!
Magnus Balander

Magnus Balander

Magnus har sysslat med flera sporter både som utövare och ledare. Hos oss är han ledare för gymnastik och akrobatik men han har också tränat parkour och kan bli aktuell som vikarie i våra parkourkurser. Dessutom har Magnus tävlingssimmat och jobbat som simlärare för många olika åldrar och nivåer, han kommer vid behov även att vikariera i våra simkurser.

Magnus har gått på gymnastikförbundets grundutbildning för ledare.
Mari Johansson

Mari Johansson

Mari tog i våras examen på Balettakademiens treåriga yrkesutbildning här i Göteborg. Hon har tidigare undervisat i dans både för barn, ungdomar och vuxna. Mari har också jobbat som både dansare och koreograf.

Vi är glada att kunna presentera henne som ledare hos oss höstterminen 2018 då hon kommer att undervisa i både barndans och balett. Mari jobbar även i vår kundtjänst.
Mira Jägemar

Mira Jägemar

Mira är utbildad på både Kaggeholm och Kävesta folkhögskola med inrikting improvisation och modern dans. Våren 2017 tog hon sin treåriga yrkesutbildning på Balettakademien här i Göteborg. Mira har bl.a. jobbat som dansare i Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och uppträtt på Göteborgs Operan med flertal produktioner.

Mira är ny ledare hos oss från och med höstterminen 2017 och vi är mycket glada för detta!
Mirza Hussein

Mirza Hussein

Mirza har tränat parkour i sju år. Han har även undervisat i parkour för barn och unga i tre år. Under tiden han har undervisat har han även själv fått ta del av fortbildningar för parkourledare.

Mirza brinner verkligen för parkour och han ser framemot att få träffa alla nya elever till höstterminen 2018, då han börjar som ny ledare hos oss.

Moa Jacobsson

Moa Jacobsson

Moa är en mycket erfaren fd tävlingsgymnast som även undervisat i sin gymnastikförening sedan 2013 och gått flera ledarutbildningar hos gymnastikförbundet.

Vi hälsar henne varmt välkommen till oss våren 2018 då hon kommer att undervisa i Landala tillsammans med Khaled.
Oliver Nordin

Oliver Nordin

Oliver är en mycket erfaren parkourutövare som ofta tävlar (6:a i Sveriges enda parkour-SM!) och reser för att träna med den internationella parkoureliten. Han har varit tränare i många år och är en mycket lugn, stöttande och kreativ ledare.

Det senaste året har Oliver varit på resande fot och inte undervisat, men hösten 2018 är han tillbaka som vikarie och vi är superglada för det! Oliver möter man också i vår blogg där han bl.a. lägger upp filmer med parkourtricks och instruktioner.
Olle Mossberg

Olle Mossberg

Olle är högskoleutbildad gitarrist och producent. Han har medverkat på flertalet inspelningar i flera olika genrer och turnerat i över 30 länder.
Han reparerar secondhand-gitarrer, driver
egen ljudfirma och jobbar
deltid som musiklärare på mellanstadiet.

Vi är glada över att ha honom som lärare i våra gitarrkurser!
Paulina Bielicz

Paulina Bielicz

Paulina Bielicz är i grunden utbildad på Performing Arts School i Göteborg och har i vuxen ålder utöver dansen och sången även kommit att träna kampsport och gymnastik.

Hos oss kommer hon att undervisa i dans- och gymnastikmix, gymnastik, cirkus, akrobatik och familjegympa.
Paulina tycker att det är viktigt att möta varje barn där de är idag och hjälpa dem framåt i sin utveckling. Dessutom ska det vara roligt att träna!
Remaz Bakkour

Remaz Bakkour

Riemaz har varit elitsimmare, jobbat som simlärare och undervisat i musik.

Hos oss började hon som en entusiastisk och omtänksam assistent i dans- och gymnastikmix, gymnastik och parkour.

Nu är hon SLS-certifierad i Sverige och leder våra simkurser.
Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo är mest känd som Mestre Dodô - en av världens mest erfarna capoeiratränare. Dodô var en av de första som tog Capoeira från Brasilien till Europa och Sverige. Han har undervisat i Göteborg i över 25 år. 2003 vann han ett VM-guld i Rio de Janeiro!

Dodô har grundat Capoeira sem Fronteiras - Capoeira utan gränser. Föreningen har verkat för samarbete mellan olika capoeiragrupper. Dodo är också aktiv på förbundsnivå i Svenska budo- och kampsportsförbundet.
Sabina Larsson

Sabina Larsson

Sabina är utbildad instruktör inom Hathayoga som har rötter främst inom Ashtanga och Powervinyasa. Hon har varit en aktiv yogautövare i många år, både inom den dynamiska och den mindfulnessinspirerande stilen.

Sabina är också utbildad hälsopedagog. Hon leder våra yogakurser för vuxna, missa inte den med inriktning akrobatik!

Sophie Hamilton

Sophie Hamilton

Sophie är en erfaren pedagog inom många ämnen. Dans har hon studerat både på Stora Teaterns Balettelevskola och på Danshögskolan i Stockholm. Tidigare har hon undervisat på flera dansskolor i och runt omkring Göteborg.

Hösten 2018 är Sophie tillbaka som balettlärare hos oss efter en tids uppehåll, det är vi förstås glada för!


Towa Öhlén

Towa Öhlén

Towa har gått på Performing Art Schools yrkesutbildning till musikalartist och dansare. Efter det har hon arbetat som dansare och sångare på Park Lane Show.

Vi är glada över att ha Towa som ny lärare hos oss hösten 2018, hon kommer att ha ett mycket mångsidigt schema med balett, musikal, sång- och danslek, showjazz och barre.
Wasim Hajjo

Wasim Hajjo

Wasim arbetar som assistent i våra barngrupper. Han har därför inga egna kurser i vårt schema.

Wasim spelar fotboll och schack, planerar att läsa pedagogik och vill arbeta med människor. Vi är glada för att få ta del av hans positiva energi under hösten 2018!