Ivra Kurser - Göteborg
hinderbana
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

Kurser nära dig i och runt Göteborg

Ivra kurser startade som dansskolan Barndansverkstan år 2010. Fem år senare hade vi ett brett kursutbud, även för äldre elever, vuxna och seniorer. Då blev vi Ivra. Vi vill göra varje bostadsområde lite roligare och arrangerar våra kurser i många lokaler runt om i Göteborg och på orter nära Göteborg.

Vi vill utmärka oss med:

Vår ambition är att alla våra deltagare ska vara nöjda och återkommande.

Generösa villkor och ett personligt bemötande

Man får alltid prova på kurser med fler än 3 kurstillfällen innan anmälan blir bindande. Det är viktigt för oss att alla känner sig väl bemötta av sin ledare och är trygga i sin grupper. Vi lägger stor vikt vid att skapa en positiv och inspirerande miljö där barnen träffas och har roligt tillsammans.

Dina frågor om och synpunkter på verksamheten är alltid mycket viktiga för oss. Vi uppskattar att du tar kontakt med oss när du har funderingar och du är naturligtvis välkommen att höra av dig om du vill veta mer om oss innan du bestämmer dig.

Dans i skolan och förskolan

Vi finns med i Göteborg stads kvalitétssäkrade kulturutbud Kulturterminen, det är vi stolta över. Där erbjuder vi dans, cirkus och akrobatik för barn i förskolor och grundskolor samt fortbildning för lärare och personal i hela Göteborg.


Ledare

Alla ledare får regelbunden fortbildning och egen träning. Vi vill använda vår mångsidiga kompetens till att skapa de bästa kurserna och göra Ivra till din favoritskola!

Anna Fritiofsson

Anna Fritiofsson

Anna har varit ledare hos oss sedan 2011 och hon är mycket omtyckt av sina elever.

Hon har dansat sedan barnsben och utbildade sig på yrkesdansprogrammets moderna inriktning. Därefter vidareutbildade hon sig i USA. Efter det har hon studerat pedagogik.

Anna är också med och tar hand om Ivras personal och arbetar bl.a. med att fortbilda nya ledare. Många av er kommer att möta henne i telefon, chatt, mail och under hennes många lektionsbesök.


Johanna

Johanna

Johanna är utbildad pedagog inom modern dans, klassisk balett, jazz, barndans och Iwanson-teknik på Iwanson Internationals treåriga dansutbildning i München. Före dess gick hon på gymnasiets yrkesdansutbildning med klassisk inriktning.

Johanna är en mångsidig person som gillar träning och numera även tränar parkour, under våren undervisar hon förutom i dans också i parkour och gymnastik.

Även henne kommer många att möta i telefon, chatt och mail!
Adam Carlsson

Adam Carlsson

Adam har tränat parkour i 7 år. De senaste 4 åren har han undervisat både barn, ungdomar och vuxna i flera föreningar. Adam har också gått gymnastikförbundets ledarutbildning.

Vi är glada över att ha honom som ledare hos oss från och med vårterminen 2017.
Arjeta Ferati

Arjeta Ferati

Arjeta har gått det estetiska programmets dansinriktning i Vänersborg och är även gymnast med stor erfarenhet av att undervisa barngrupper, både i sin gymnastikförening och i Ivras regi.

Arjeta undervisar i gymnastik hos oss.
Carine Cassia

Carine Cassia

Carine Cassia har jobbat med barn i Frankrike innan hon flyttade till Sverige 1996. Hon dansar kontaktimprovisation, lindy hop och balboa och är medlem i amatördanskompaniet Direkt sedan 2012.

Carine är den enda i Sverige som undervisar i ContaKids. Vi är glada att hon ger oss möjlighet att erbjuda denna roliga aktivitet som vi varmt rekommenderar till alla familjer.
Cristian Navarrete

Cristian Navarrete

Cristian har under flera år tränat barn och ungdomar i fotboll. Från och med vårterminen 2017 leder han alla våra grupper i bollskolan.

Cristian tycker att det är viktigt att jobba för lagkänsla och spelglädje!
Daniel Johansson

Daniel Johansson

Daniel är en aktiv parkourutövare som tränar ofta och intensivt och har stor kunskap om sin sport. Han har också fått beröm för sitt fina bemötande.

Daniel tränar både barn och ungdomar hos oss och i sin parkourförening.
Ellen Lydahl

Ellen Lydahl

Ellen har dansat och spelat teater sedan hon var barn och arbetat som skådespelare i flera frigrupper. Hon har tagit examen från Skara Skolscen och nu utbildar hon sig till gymnasielärare i teater och svenska.

Hos oss undervisar hon förstås i drama och teater. Tidigare har hon också lett vårt konstpyssel.
Emelie Svensson

Emelie Svensson

Emelie har gått det estetiska programmets dansinriktning i Borås. Där och utanför skolan har hon dansat flera olika stilar som balett, jazz och modernt. Hennes favoritstil är streetdance.

Emelie är en ambitiös och entusiastisk ledare, hon undervisar i Högsbo!
Filippa Baumgart

Filippa Baumgart

Filippa går det sista året på det estetiska programmets danslinje. Hon har sysslat med dans och musik sedan barnsben och har ett stort intresse för balett och undervisning.

Vi är glada att välkomna henne som lärare för barnbaletten i Högsbo vårterminen 2017.
Gustav Bondesson

Gustav Bondesson

Gustav är en mycket populär ledare för våra gitarrkurser i Göteborg.

Han har tidigare jobbat flera år på förskola och varit ledare för vår bollskola. På dagarna går Gustav på lärarprogrammet där han hittills hunnit examineras som musiklärare! Han spelar också gitarr i ett band.
Ivar Körner Acevedo

Ivar Körner Acevedo

Ivar har tränat parkour i 6 år. De senaste 4 åren har han undervisat barn, ungdomar och vuxna i föreningar och egen regi. Han har också gått på ledarkurs hos Aktiv Ungdom.

Vi är glada över att ha Ivar som ledare hos oss från och med vårterminen 2017.
Jesper Cameron

Jesper Cameron

Jesper är en mycket aktiv parkourutövare med lång erfarenhet, även som tränare. Tidigare har han också tränat och undervisat i gymnastik. Han är vår första parkourtränare och han har gjort sig mycket populär bland sina elever!

Jesper har gått på gymnastikförbundets ledarutbildning för parkour.


Josefine Elmtorp

Josefine Elmtorp

Josefine har tagit examen från Performing Art Schools 3-åriga musikalutbildning. Hon har dansat sedan hon själv var barn och hon har flera års erfarenhet av att arbeta med barn.

Josefine undervisar i Lerum men under våren 2017 är hon föräldraledig.
Khaled Alkbbani

Khaled Alkbbani

Khaled jobbar som assistent hos oss samtidigt som han läser svenska.
Han har arbetat med barn i alla åldrar, bl.a. som fotbollstränare och som lärare i integrerade barngrupper (barn med och utan funktionsnedsättningar) i Syrien.

Här i Sverige har han bara bott i två år men han har redan hunnit sätta upp en teaterföreställning med barn på egen hand och gjort sig mycket uppskattad hos oss!
Lina Ekblad

Lina Ekblad

Lina är skådespelare och dramainstruktör inom fysisk teater. Hon har dansat och undervisat i den akrobatiska dansstilen Lindyhop i många år.

Lina har erfarenhet av att undervisa i både teater, dans, akrobatik och cirkus. Vi är mycket glada för att hon gör det möjligt för Ivra att erbjuda akrobatik- och cirkuskurser. Lina undervisar också i gymnastik.
Linnea Malmström

Linnea Malmström

Till höstterminen börjar Linnea sitt tredje år på Balettakademien. Före dess gick hon på det estetiska programmets dansinriktning i Uddevalla. Hon har mycket kunskap inom modernt, jazz och balett.

Linnea har ett stort intresse för barn och undervisning och hon har tidigare erfarenhet av dansundervisning för barn i åldrarna 2-12 år. Vi är glada att välkomna henne som lärare hos oss höstterminen 2017.
Mathilda Svensson

Mathilda Svensson

Mathilda är utbildad och aktiv förskolelärare som både dansar och tränar capoeira på sin fritid.

Hon leder med stor kompetens och mycket lekfullhet barndansgrupper på sin förskola och hos oss.

Mathilda har också utbildat sig till yogainstruktör för barn och leder vår familjeyoga!
Moa Hallgren

Moa Hallgren

Moa är en utbildad teaterpedagog som också har stor erfarenhet av dans och tagit kurser på Danshögskolan. Hos oss har hon tidigare varit danslärare.

Moa tränar också mycket yoga.

I höst leder hon migränyoga hos oss - en yogaform som varit till stor hjälp för henne och som hon gärna vill sprida till andra som har problem med huvudvärk och vill prova en ny metod.
Nina Rajabi

Nina Rajabi

Nina har själv dansat sedan 6-års åldern, hennes inriktning har varit olika former av streetdance. Hon har tävlat och uppträtt runt om i Sverige i stilarna house, locking, hip hop och allstyle.

Nina undervisar i barndans, dansmix och streetdance. Hon har undervisat hos oss sedan 2013 och är mycket uppskattad!
Oliver Nordin

Oliver Nordin

Oliver är en mycket erfaren parkourutövare som ofta tävlar (6:a i Sveriges enda parkour-SM!) och reser för att träna med den internationella parkoureliten.

Oliver har varit tränare i 7 år och han är en mycket lugn, stöttande och kreativ ledare som varit populär hos oss!
Rebecka Bujdosa

Rebecka Bujdosa

Rebecka har själv dansat sedan 6-års åldern och även tävlat många år i drill där hon också undervisat barngrupper.

Rebecka var en engagerad och populär lärare hos oss under 2015 och våren 2017 är hon tillbaka för att undervisa i Lerum - det är vi väldigt glada för!
Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo är mest känd som Mestre Dodô - en av världens mest erfarna capoeiratränare. Dodô var en av de första som tog Capoeira från Brasilien till Europa och Sverige. Han har undervisat i Göteborg i över 25 år. 2003 vann han ett VM-guld i Rio de Janeiro!

Dodô har grundat Capoeira sem Fronteiras - Capoeira utan gränser. Föreningen har verkat för samarbete mellan olika capoeiragrupper. Dodo är också aktiv på förbundsnivå i Svenska budo- och kampsportsförbundet.
Rosanna Heinander

Rosanna Heinander

2014 utbildade Rosanna sig till instruktör inom Medicinsk yoga, som idag finns på flera vårdcentraler och sjukhus i landet då studier på bl.a. Karolinska sjukhuset visat mycket positiva resultat för personer med t.ex. rygg och höftbesvär, utbrändhet, sömnsvårigheter m.m.
2015 blev Rosanna även instruktör i Vinyasa Yoga - en mer fysiskt aktiv form av yoga.

Under sina drygt 2 år som yogainstruktör har hon använt dessa erfarenheter för att skapa egna omtyckta och välbalanserade yogapass.

Sabina Larsson

Sabina Larsson

Sabina är utbildad instruktör inom Hathayoga som har rötter främst inom Ashtanga och Powervinyasa. Hon har varit en aktiv yogautövare i många år, både inom den dynamiska och den mindfulnessinspirerande stilen.

Sabina utbildar sig också till hälsopedagog och tar snart examen.

Sameh Al Saghir

Sameh Al Saghir

Sameh jobbar som assistent hos oss samtidigt som han läser svenska.
Han kommer från Syrien där han utbildade sig och ägnade mycket tid åt sin stora hobby fotboll.

Under sitt första år i Sverige praktiserade han på förskola och under vårterminen 2017 var han assistent i olika ämnen hos oss, främst parkour som han nu också tränar själv. Sameh är mycket uppskattad hos oss.
Sara Renström

Sara Renström

Sara har dansat nästan hela livet och hon har erfarenhet av flera olika stilar. Sara tycker att det är särskilt roligt att undervisa i grupper där barn och föräldrar dansar tillsammans.

I hennes grupp i Majorna på torsdagar kan även 4-åringar ha med sig en vuxen på lektionerna. Under vårterminen kommer Sara inte att undervisa då hon ska vara föräldraledig.
Sophie Hamilton

Sophie Hamilton

Sophie är en erfaren pedagog inom många ämnen, hos oss har hon tidigare undervisat i balett. Dans har hon studerat både på Stora Teaterns Balettelevskola och på Danshögskolan i Stockholm. Tidigare har hon undervisat på flera dansskolor i och runt omkring Göteborg.

Sophie är också utbildad inom konstområdet (bla till landskapsarkitekt), i höst leder hon våra konstkurser!