Ivra Kurser - Göteborg
nyheter
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

Kurser nära dig i och runt Göteborg

Ivra kurser startade som dansskolan Barndansverkstan år 2010. Fem år senare hade vi ett brett kursutbud, även för äldre elever, vuxna och seniorer. Då blev vi Ivra. Vi vill göra varje bostadsområde lite roligare och arrangerar våra kurser i många lokaler runt om i Göteborg och på orter nära Göteborg.

Vi vill utmärka oss med:

Vår ambition är att alla våra deltagare ska vara nöjda och återkommande.

Generösa villkor och ett personligt bemötande

Man får alltid prova på kurser med fler än 3 kurstillfällen innan anmälan blir bindande. Det är viktigt för oss att alla känner sig väl bemötta av sin ledare och är trygga i sin grupper. Vi lägger stor vikt vid att skapa en positiv och inspirerande miljö där barnen träffas och har roligt tillsammans.

Dina frågor om och synpunkter på verksamheten är alltid mycket viktiga för oss. Vi uppskattar att du tar kontakt med oss när du har funderingar och du är naturligtvis välkommen att höra av dig om du vill veta mer om oss innan du bestämmer dig.

Dans i skolan och förskolan

Vi finns med i Göteborg stads kvalitétssäkrade kulturutbud Kulturterminen, det är vi stolta över. Där erbjuder vi dans, cirkus och akrobatik för barn i förskolor och grundskolor samt fortbildning för lärare och personal i hela Göteborg.


Ledare

Alla ledare får regelbunden fortbildning och egen träning. Vi vill använda vår mångsidiga kompetens till att skapa de bästa kurserna och göra Ivra till din favoritskola!

Anna Fritiofsson

Anna Fritiofsson

Anna har varit ledare hos oss sedan 2011 och hon är mycket omtyckt av sina elever.

Hon har dansat sedan barnsben och utbildade sig på yrkesdansprogrammets moderna inriktning. Därefter vidareutbildade hon sig i USA. Efter det har hon studerat pedagogik.

Anna är också med och tar hand om Ivras personal och arbetar bl.a. med att fortbilda nya ledare. Många av er kommer att möta henne i telefon, chatt, mail och under hennes många lektionsbesök.


Johanna Rietz

Johanna Rietz

Johanna är utbildad pedagog inom modern dans, klassisk balett, jazz, barndans och Iwanson-teknik på Iwanson Internationals treåriga dansutbildning i München. Före dess gick hon på gymnasiets yrkesdansutbildning med klassisk inriktning.

Johanna är en mångsidig person som gillar träning och numera även tränar parkour, under våren undervisar hon förutom i dans också i parkour och gymnastik.

Även henne kommer många att möta i telefon, chatt och mail!
Adam Carlsson

Adam Carlsson

Adam har tränat parkour i 7 år. De senaste 4 åren har han undervisat både barn, ungdomar och vuxna i flera föreningar. Adam har också gått gymnastikförbundets ledarutbildning.

Vi är glada över att ha honom som ledare hos oss från och med vårterminen 2017.
Ali Nejati

Ali Nejati

Ali är en aktiv parkourutövare som börjar jobba som ledare hos oss hösten 2017.

Han har tidigare undervisat parkourgrupper i föreningar och även gått Gymnastikförbundets ledarutbildning.
Vi är glada att hälsa honom välkommen till oss!
Amir Hosseini

Amir Hosseini

Amir jobbar som assistent i våra parkour- och gymnastikgrupper.
Han har nyligen flyttat till Sverige från Iran där han gick på idrottsgymnasium och hjälpte till att undervisa barn i simning.
På fritiden ägnar han sig också åt att spela teater i en amatörteatergrupp!
Andrea Ajne

Andrea Ajne

Andrea är gymnast på elitnivå med erfarenhet som gymnastikledare. Hon läser också vård och omsorg med inriktning på akutsjukvård och är svensk mästare i longboardåkning. Dessutom har hon tränat parkour!

Vårterminen 2018 börjar hon som gymnastikledare hos oss i Talldungeskolan och tillsammans med Paulina i Dalaskolan.
Arjeta Ferati

Arjeta Ferati

Arjeta har gått det estetiska programmets dansinriktning i Vänersborg och är även gymnast med stor erfarenhet av att undervisa barngrupper, både i sin gymnastikförening och i Ivras regi.

Arjeta undervisar i gymnastik hos oss.
Daniel Johansson

Daniel Johansson

Daniel är en aktiv parkourutövare som tränar ofta och intensivt och har stor kunskap om sin sport. Han har också fått beröm för sitt fina bemötande.

Daniel tränar både barn och ungdomar hos oss och i sin parkourförening.
Dawit Habteslase

Dawit Habteslase

Dawit jobbar som assistent i våra parkourgrupper. Han har inte arbetat med barn tidigare men han är själv nybliven pappa och har redan visat att han har fin hand med barnen i vår verksamhet.
När Dawit inte jobbar hos oss utbildar han sig på vård- och omsorgsprogrammet.
Elin Ryman Myllyvainio

Elin Ryman Myllyvainio

Elin har gått på Kungliga Svenska Balettskolans yrkesutbildning i Stockholm sedan hon var 10 år gammal. Hösten 2017 flyttar hon till Göteborg och börjar som danslärare hos oss.

Under sommaren jobbar Elin på förkolan och hon har ett stort intresse för undervisning och barn. Vi är glada att välkomna henne till oss!
Ellen Lydahl

Ellen Lydahl

Ellen har dansat och spelat teater sedan hon var barn och arbetat som skådespelare i flera frigrupper. Hon har tagit examen från Skara Skolscen och nu utbildar hon sig till gymnasielärare i teater och svenska.

Hos oss undervisar hon förstås i drama och teater. Tidigare har hon också lett vårt konstpyssel.
Emelie Svensson

Emelie Svensson

Emelie har gått det estetiska programmets dansinriktning i Borås. Där och utanför skolan har hon dansat flera olika stilar som balett, jazz och modernt. Hennes favoritstil är streetdance.

Emelie är en ambitiös och entusiastisk ledare, hon undervisar i Högsbo!
Erik Mägi

Erik Mägi

Erik tränade gymnastik som ung och har som vuxen gått över till dans. Han har under flera år lärt ut folkdans och kontaktimprovisation. Till vardags arbetar han som jurist.

Erik är utbildad ContaKids-lärare, han har både deltagit och vikarierat i våra grupper sedan starten och till våren tar han som ledare!
Gustav Bondesson

Gustav Bondesson

Gustav är en mycket populär ledare för våra gitarrkurser i Göteborg.

Han har tidigare jobbat flera år på förskola och varit ledare för vår bollskola. På dagarna går Gustav på lärarprogrammet där han hittills hunnit examineras som musiklärare! Han spelar också gitarr i ett band.
Hanna Garphem

Hanna Garphem

Hanna brinner för dans och hon har själv dansat sedan hon var barn. Hon är ny ledare för våra kurser i Lerum från hösten 2017.

Hanna ser fram emot att få förmedla den dansglädje hon själv kände som barn och vi hälsar henne varmt välkommen!
Ivar Körner Acevedo

Ivar Körner Acevedo

Ivar har tränat parkour i 6 år. De senaste 4 åren har han undervisat barn, ungdomar och vuxna i föreningar och egen regi. Han har också gått på ledarkurs hos Aktiv Ungdom.

Vi är glada över att ha Ivar som ledare hos oss från och med vårterminen 2017.
Jesper Cameron

Jesper Cameron

Jesper är en mycket aktiv parkourutövare med lång erfarenhet, även som tränare. Tidigare har han också tränat och undervisat i gymnastik. Han är vår första parkourtränare och han har gjort sig mycket populär bland sina elever!

Jesper har gått på gymnastikförbundets ledarutbildning för parkour.


Johanna Olausson

Johanna Olausson

Johanna har precis flyttat till Göteborg från Berlin där hon arbetat med rörelseteater och dans, ämnen som hon har gedigen utbildning inom.

Hos oss kommer hon från och med höstterminen att leda barndans, dans- och gymnastikmix och barnbalett. Det är vi glada för!
Julia Ek

Julia Ek

Julia är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har också gått på musikalutbildning på folkhögskola.

På dagtid jobbar Julia på förskola så hon har också mycket erfarenhet av att arbeta med barn och vi är mycket glada över att kunna presentera henne som vår nya barndanslärare!
Karin Pinner

Karin Pinner

Karin är utbildad dansare, koreograf och danspedagog och har hållit på med cirkus i drygt 15 år. Hon började med eldkonst som 16-åring och jobbar som eldartist och som luftakrobat. Hon har tidigare jobbat som cirkuspedagog för Cirkus Cirkör men jobbar nu med social circus för Cirkus Unik och med Ivra såklart!

Karin har också en utbildning inom psykiatrisk omvårdnad och specialkompetens inom vissa funktionsvariationer. Karin jobbar just nu bara med våra skoluppdrag på dagtid.
Khaled Alkbbani

Khaled Alkbbani

Khaled har arbetat länge med barn i alla åldrar, han har bl.a. satt upp teaterföreställningar, arbetat som fotbollstränare och varit lärare i integrerade barngrupper (barn med och utan funktionsnedsättningar). Just nu jobbar han på Hagaskolan.

Hos oss började Khaled som en mycket uppskattad assistent 2016. Sedan dess har han även tränat massor av parkour och snabbt lärt sig även de mest avancerade momenten. Han är nu en av våra mest mångsidiga ledare som undervisar i parkour, akrobatik, hinderbana och i gymnastikgrupper tillsammans med gymnast.

Lina Afvander

Lina Afvander

Lina har jobbat som danslärare i drygt fem år på kulturskolor och studieförbund, med framför allt barndans, dansmix, dans i skolan, kreativ dans och afro fusion.

Lina är utbildad på Kristinehamns folkhögskola Danshandledarlinjen och har utöver det studerat mycket pedagogik och jobbat med lärande i olika former och olika typer av organisationer.
Lojain Bakkour

Lojain Bakkour

Lojain har varit elitsimmare och simlärare i Syrien. Hon är också apotekare och jobbar nu som simlärare hos oss på lördagarna. Simskolan hålls i Dalheimers hus där Lojain undervisar tillsammans med Remaz.
Maeva Begon

Maeva Begon

Maeva är utbildad till instruktör i barnyoga och Hatha yoga. Hon har undervisat på flera yogastudios och håller i sagoyoga på bibliotek runt om i stan.

Maeva leder vår familjeyoga från hösten 2016 och detta är vi mycket glada för!
Magnus Balander

Magnus Balander

Magnus har sysslat med flera sporter både som utövare och ledare. Hos oss är han ledare för gymnastik och akrobatik men han har också tränat parkour och kan bli aktuell som vikarie i våra parkourkurser. Dessutom har Magnus tävlingssimmat och jobbat som simlärare för många olika åldrar och nivåer, han kommer att vara vår vikarie vid behov och extraledare i vårens simkurser.

Magnus har gått på gymnastikförbundets grundutbildning för ledare.
Matilda Gustavson

Matilda Gustavson

Matilda har gått Kungliga Svenska Balettskolans klassiska inriktning sedan åk 4 i grundskolan tills hon tog studenten i våras.

Hon har också arbetat som dansare och i vår kommer hon att undervisa tillsammans med Elin i balettgrupperna i Landala.
Mira Jägemar

Mira Jägemar

Mira är utbildad på både Kaggeholm och Kävesta folkhögskola med inrikting improvisation och modern dans. Våren 2017 tog hon sin treåriga yrkesutbildning på Balettakademien här i Göteborg. Mira har bl.a. jobbat som dansare i Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och uppträtt på Göteborgs Operan med flertal produktioner.

Mira är ny ledare hos oss från och med höstterminen 2017 och vi är mycket glada för detta!
Moa Jacobsson

Moa Jacobsson

Moa är en mycket erfaren fd tävlingsgymnast som även undervisat i sin gymnastikförening sedan 2013 och gått flera ledarutbildningar hos gymnastikförbundet.

Vi hälsar henne varmt välkommen till oss våren 2018 då hon kommer att undervisa i Landala tillsammans med Khaled.
Olle Mossberg

Olle Mossberg

Olle är högskoleutbildad gitarrist och producent. Han har medverkat på flertalet inspelningar i flera olika genrer och turnerat i över 30 länder.
Han reparerar secondhand-gitarrer, driver
egen ljudfirma och jobbar
deltid som musiklärare på mellanstadiet.

I vår är han vikarie för Gustav i våra gitarrkurser i Sannegårdshamnen och v 12 startar han egna gitarrgrupper i Högsbo!
Paulina Bielicz

Paulina Bielicz

Paulina Bielicz är i grunden utbildad på Performing Arts School i Göteborg och har i vuxen ålder utöver dansen och sången även kommit att träna kampsport och gymnastik.

Hos oss kommer hon att undervisa i dans- och gymnastikmix, gymnastik, cirkus, akrobatik och familjegympa.
Paulina tycker att det är viktigt att möta varje barn där de är idag och hjälpa dem framåt i sin utveckling. Dessutom ska det vara roligt att träna!
Remaz Bakkour

Remaz Bakkour

Riemaz har varit elitsimmare, jobbat som simlärare och undervisat i musik i Syrien.

Hos oss har hon under hösten varit en entusiastisk och omtänksam assistent i dans- och gymnastikmix, gymnastik och parkour.

Nu är hon SLS-certifierad i Sverige och till våren startar hon simkurser i vår regi!
Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo är mest känd som Mestre Dodô - en av världens mest erfarna capoeiratränare. Dodô var en av de första som tog Capoeira från Brasilien till Europa och Sverige. Han har undervisat i Göteborg i över 25 år. 2003 vann han ett VM-guld i Rio de Janeiro!

Dodô har grundat Capoeira sem Fronteiras - Capoeira utan gränser. Föreningen har verkat för samarbete mellan olika capoeiragrupper. Dodo är också aktiv på förbundsnivå i Svenska budo- och kampsportsförbundet.
Rosanna Heinander

Rosanna Heinander

2014 utbildade Rosanna sig till instruktör inom Medicinsk yoga, som idag finns på flera vårdcentraler och sjukhus i landet då studier på bl.a. Karolinska sjukhuset visat mycket positiva resultat för personer med t.ex. rygg och höftbesvär, utbrändhet, sömnsvårigheter m.m.
2015 blev Rosanna även instruktör i Vinyasa Yoga - en mer fysiskt aktiv form av yoga.

Under sina drygt 2 år som yogainstruktör har hon använt dessa erfarenheter för att skapa egna omtyckta och välbalanserade yogapass.

Sabina Larsson

Sabina Larsson

Sabina är utbildad instruktör inom Hathayoga som har rötter främst inom Ashtanga och Powervinyasa. Hon har varit en aktiv yogautövare i många år, både inom den dynamiska och den mindfulnessinspirerande stilen.

Sabina utbildar sig också till hälsopedagog och tar snart examen.

Sara Renström

Sara Renström

Sara har dansat nästan hela livet och hon har erfarenhet av flera olika stilar. Sara tycker att det är särskilt roligt att undervisa i grupper där barn och föräldrar dansar tillsammans.

Sara har varit föräldraledig under 2017 och nu är vi jätteglada att hälsa henne välkommen tillbaka till vårterminen 2018 då hon kommer att undervisa i Majorna tillsammans med Anna.