Ivra Kurser - Göteborg
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

Kurser nära dig i och runt Göteborg

Ivra kurser startade som dansskolan Barndansverkstan år 2010. Fem år senare hade vi ett brett kursutbud, även för äldre elever, vuxna och seniorer. Då blev vi Ivra. Vi vill göra varje bostadsområde lite roligare och arrangerar våra kurser i många lokaler runt om i Göteborg. Vi har två egna lokaler, en i Grimmered och en i Åkered. Där har vi välutrustade hallar för ex parkour och gymnastik, spegelsal för ex dans och även många musikkurser.

Vi vill utmärka oss med:

Vår ambition är att alla våra deltagare ska vara nöjda och återkommande.

Generösa villkor och ett personligt bemötande

Ni får alltid prova på kurser med fler än 3 kurstillfällen innan anmälan blir bindande. Det är viktigt för oss att alla känner sig väl bemötta av sin ledare och är trygga i sin grupper. Vi lägger stor vikt vid att skapa en positiv och inspirerande miljö där deltagarna träffas och har roligt tillsammans.

Dina frågor om och synpunkter på verksamheten är alltid mycket viktiga för oss. Vi uppskattar att du tar kontakt med oss när du har funderingar och du är naturligtvis välkommen att höra av dig om du vill veta mer om oss innan du bestämmer dig.

Dans i skolan och förskolan

Vi finns med i Göteborg stads kvalitétssäkrade kulturutbud Kulturterminen och i Västra Götalandsregionens kulturkatalog, det är vi stolta över. Där erbjuder vi dans, cirkus och akrobatik för barn i förskolor och grundskolor samt fortbildning för lärare och personal i hela Göteborg.


Ledare

Alla ledare får regelbunden fortbildning och egen träning. Vi vill använda vår mångsidiga kompetens till att skapa de bästa kurserna och göra Ivra till din favoritskola!

Anna Fritiofsson

Anna Fritiofsson

Anna har varit ledare hos oss sedan 2011 och hon är mycket omtyckt av sina elever.

Hon har dansat sedan barnsben och utbildade sig på yrkesdansprogrammets moderna inriktning. Därefter vidareutbildade hon sig i USA. Efter det har hon studerat pedagogik och personalvetenskap.

Anna är personalansvarig hos oss och arbetar bl.a. med att rekrytera och fortbilda nya ledare. Många av er kommer att möta henne i telefon, chatt, mail och under hennes många lektionsbesök.


Adrian Söderberg Skog

Adrian Söderberg Skog

Adrian började träna parkour 2007 och har sedan 2010 undervisat parkourgrupper i en mängd olika föreningar och sammanhang.

Utöver många års erfarenhet som både utövare och tränare har han gått gymnastikförbundets parkourutbildning och är även certifierad movnat-tränare.
Ali Nejati

Ali Nejati

Ali är en allsidig atlet som bla tränat breakdance, parkour och akrobatik. Han har tidigare undervisat parkourgrupper i föreningar och även gått Gymnastikförbundets ledarutbildning.

Hos oss har han varit en ambitiös och engagerad parkourledare sedan 2017. Ibland gör han även gästbesök i våra streetdancekurser för att lära ut breaking!Amanda Käck

Amanda Käck

Amanda brinner för yoga och har de senaste åren praktiserat regelbundet utbildat sig inom vinyasa.

Hon har även undervisat och vill sprida yoga till fler människor, med fokus på glädje och utveckling!
Britta Kangas

Britta Kangas

Britta Kangas är utbildad som professionell dansare vid Balettakademien Göteborg. Hon började studera dans i gymnasiet och har därefter utbildat sig på olika dansskolor i Sverige och utomlands.

Britta undervisar barn och vuxna i Streetdance, Modernt, Balett och Jazz. Hon arbetar även som koreograf och är dansare i två föreställningar med Danskompaniet Spinn. "Jag tror på kreativitetens och fantasins förmåga att ta oss till spännande platser i en dansstudio!" säger hon.
Dayhane Beltran

Dayhane Beltran

Dayhane är gymnast och går just nu det sista året på teknikgymnasium. Utöver gymnastiken har hon också provat på många olika dansstilar men har framförallt sysslat med aerobic gymnastics, som hon också har undervisat i sedan 2015.

Dayhane började som ledare hos oss hösten 2018 och undervisar med stort engagemang i både gymnastik och dans- & gymnastikmix.
Frida Hansen

Frida Hansen

Frida är utbildat vid musikalprogrammet på Högskolan för scen och musik i Göteborg och hon har även studerat på Musikkteaterhøyskolen i Oslo i Norge. Dans, sång och teater har alltid varit en stor del av hennes liv. Frida har medverkat i flera musikaler, bland annat Ringaren i Notre Dame på Göteborgsoperan.

Frida har tidigare undervisat i jazz, balett samt musikal och hon har även koreograferat flera olika musikalnummer.
Helene Feldt

Helene Feldt

Helene brinner för utveckling och balans och kom tidigt i kontakt med meditation och mindfulness!
Hon är i grunden beteendevetare och jobbar nu som Professionell Coach och Mindfulnessinstruktör för att sprida närvaro och välmående.

Hon vill hjälpa människor minska sin stress och hitta mer mening och glädje i sin vardag.
Julia Ek

Julia Ek

Julia är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har även studerat musikal på folkhögskola. Just nu läser hon till gymnasielärare på Göteborgs universitet, med inriktning teater och svenska.

Julia har också erfarenhet av arbete i förskola. Hon sprider dansglädje i några av våra kurser i barndans och streetdance, dessutom undervisar hon i våra drama- och teaterkurser!
Kaiser Salomonsson

Kaiser Salomonsson

Kaiser är utbildad sångare, dansare och skådespelare på Performing Arts School's treåriga artistutbildning. Han har även studerat vid Musikteaterskolan i Bjärnum.

Kaiser har under sina år medverkat i ett flertal musikaler såsom HAIR, Miss Saigon och nu senast Nickelodeons succémusikal PAW Patrol Live! - Räddningsloppet. I vintras jobbade han även som koreograf och dansare till Avatars musikvideo för "King After King"
Karin Breisch

Karin Breisch

Karin är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har även studerat på Gotlands Dansutbildningar med inriktning improvisation och komposition.

Karin har medverkat som dansare i bl.a. Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och P3 Guld Galan. Hon har många års erfarenhet av dansundervisning och när hon inte undervisar hos oss på Ivra jobbar hon som coach för andra danslärare runt om i Sverige.
Karin Pinner

Karin Pinner

Karin är utbildad dansare, koreograf och danspedagog och har hållit på med cirkus i drygt 15 år. Hon började med eldkonst som 16-åring och jobbar som eldartist och som luftakrobat. Hon har tidigare jobbat som cirkuspedagog för Cirkus Cirkör men jobbar nu med social circus för Cirkus Unik och med Ivra såklart!

Karin har också en utbildning inom psykiatrisk omvårdnad och specialkompetens inom vissa funktionsvariationer. Karin jobbar just nu bara med våra skoluppdrag på dagtid.
Khaled Alkbbani

Khaled Alkbbani

Khaled har arbetat länge med barn i alla åldrar, han har bl.a. satt upp teaterföreställningar och arbetat som fotbollstränare. Just nu jobbar han som idrottslärare för mellanstadiet på Kungsladugårdsskolan.

Hos oss började Khaled som en mycket uppskattad assistent 2016. Sedan dess har han även tränat massor av parkour och snabbt lärt sig även de mest avancerade momenten. Han är nu en av våra mest mångsidiga ledare som undervisar i parkour, cirkus, akrobatik och hinderbana.
Lina Afvander

Lina Afvander

Lina har jobbat som danslärare i drygt fem år på kulturskolor och studieförbund, med framför allt barndans, dansmix, dans i skolan, kreativ dans och afro fusion.

Lina är utbildad på Kristinehamns folkhögskola Danshandledarlinjen och har utöver det studerat mycket pedagogik och jobbat med lärande i olika former och olika typer av organisationer.
Lojain Bakkour

Lojain Bakkour

Lojain är vår erfarna simlärare. Hon har tidigare varit elitsimmare och simlärare i Syrien.

Lojain höll tillsammans med Remaz våra simkurser under 2018 och nu är hon tillbaka hos oss i Dalheimers hus, det är vi mycket glada för!
Louise Ewing

Louise Ewing

Louise har varit aktiv inom gymnastik sedan tidig ålder. Som barn tränade hon truppgymnastik och idag tränar hon i en vuxengrupp.

Sedan studenten har hon arbetat med olika uppdrag inom skolan med barn i alla åldrar och för tillfället studerar hon till lärare i årskurs 4-6.
Madeleine Jansson

Madeleine Jansson

Madeleine har varit aktiv inom truppgymnastik sedan hon var 7 år gammal och var tävlingsgymnast i 10 år. Hon älskar kombinationen av akrobatik och dans och därför inriktar hon mig helst på fristående gymnastik.

Madeleine gillar att tävla och är speciellt stolt över silvermedaljen i de finska mästerskapen 2010. Men tävling är inte allt, säger hon: ”Jag tror stenhårt på gemenskap och att bygga upp sitt självförtroende i en trygg och stöttande miljö, det är något jag verkligen försökt lära mina elever under åren som gymnastiktränare”.
Maja Svantesson

Maja Svantesson

Maja är utbildad inom jazzmusik i sång, piano och komposition. Hon har studerat musik i olika former sen barndomen, i kulturskola, musikinriktning på gymnasium och folkhögskola. Hon har även dansat mycket under sin barndom och senare år - pardisco, jazz, show och balett.

Maja undervisar i piano och musikal. Såhär säger hon själv: Jag vill tillsammans med alla kursdeltagare skapa en trygg, utmanande, prestigelös miljö där vi ska peppa varandra och ha riktigt kul!
Mari Johansson

Mari Johansson

Mari är utbildad på Balettakademiens treåriga utbildning. Hon har tidigare undervisat i dans både för barn, ungdomar och vuxna. Mari jobbar också som både dansare och koreograf.

Just nu undervisar inte Mari men hon ansvarar för vår kundtjänst så många av er kommer att möta och få hjälp av henne genom mail och telefon!
Mathilda Läckberg

Mathilda Läckberg

Mathilda började som gymnastikledare i Trollhättan 2007 och jobbade där fram till 2017, samtidigt som hon själv var aktiv som truppgymnast. Hon har gått gymnastikförbundets ledarutbildningar och undervisar i alla åldrar, från 4 åringar till vuxna.

Utöver gymnastik har Mathilda främst jobbat inom service och studerat musik, media och fotokonst.
Mira Jägemar

Mira Jägemar

Mira är utbildad på både Kaggeholm och Kävesta folkhögskola med inrikting improvisation och modern dans. Våren 2017 tog hon sin treåriga yrkesutbildning på Balettakademien här i Göteborg. Mira har bl.a. jobbat som dansare i Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och uppträtt på Göteborgs Operan med flertal produktioner.

Mira har jobbat hos oss sedan hösten 2017 och hon är en glad och peppande ledare med stort engagemang för sina elever.
Mirza Hussein

Mirza Hussein

Mirza har tränat parkour i många år, de senare åren har han även undervisat i parkour för barn och unga. Under tiden han har undervisat har han även fått ta del av fortbildningar för parkourledare.

Mirza började jobba hos oss hösten 2018, han brinner för sitt ämne och sina elever och satsar på att fortsätta utvecklas!

Natalie Timotic

Natalie Timotic

Natalie har jobbat som danslärare sedan 2012 och hon har undervisat både barn och vuxna. Hon har tidigare studerat dans på Karlstads universitet men just nu går hon på ämneslärarprogrammet med inriktning dans mot gymnasieskola vid Göteborgs universitet.

Natalie leder våra balettkurser för både barn och vuxna och undervisar även i dans- och gymnastikmix!
Noah Lindblom

Noah Lindblom

Noah har sysslat med gymnastik sedan barnsben och han brinner fortfarande för ämnet. Utöver gymnastiken har han även ett stort intresse för teater och han har satt upp många olika föreställningar.

Noah har sedan en tid tillbaka arbetat på förskola och hans trivs väldigt bra med detta. Hos oss undervisar Noah i gymnastik och han kommer även att assistera på några av våra parkourkurser.
Olle Mossberg

Olle Mossberg

Olle är högskoleutbildad gitarrist och producent. Han har medverkat på flertalet inspelningar i flera olika genrer och turnerat i över 30 länder.
Han reparerar secondhand-gitarrer, driver
egen ljudfirma och jobbar
deltid som musiklärare på mellanstadiet.

Vi är glada över att ha honom som lärare i våra gitarrkurser!
Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo är mest känd som Mestre Dodô - en av världens mest erfarna capoeiratränare. Dodô var en av de första som tog Capoeira från Brasilien till Europa och Sverige. Han har undervisat i Göteborg i över 25 år. 2003 vann han ett VM-guld i Rio de Janeiro!

Dodô har grundat Capoeira sem Fronteiras - Capoeira utan gränser. Föreningen har verkat för samarbete mellan olika capoeiragrupper. Dodo är också aktiv på förbundsnivå i Svenska budo- och kampsportsförbundet.
Sabina Larsson

Sabina Larsson

Sabina är utbildad instruktör inom Hathayoga som har rötter främst inom Ashtanga och Powervinyasa. Hon har varit en aktiv yogautövare i många år, både inom den dynamiska och den mindfulnessinspirerande stilen.

Sabina är också utbildad hälsopedagog. Hon leder våra yogakurser i Sannegårdshamnen.
Sara Finnerstad Holm

Sara Finnerstad Holm

När Sara var yngre tränade hon mycket truppgymnastik och hon tävlade även i SM. Senare gick Sara över till att själv bli gymnastikledare och hon fick i samband med detta gå flera av gymnastikförbundets utbildningar.

Sara har utöver detta också ett stort intresse för dans och musik. Hon är utbildad på Performing Art School i Göteborg och hon har därefter studerat musikproduktion på Musicians Institute i Los Angeles. Sara undervisar i gymnastik och akrobatik samt i barndans och dansmix.
Simon Jonsson

Simon Jonsson

Simon har ett stort intresse för musik och spelar huvudsakligen olika typer av klaviatur-instrument som piano, synth och hammondorgel, men även gitarr. Han har studerat musik så länge han kan minnas, i kulturskola, musikgymnasium, folkhögskola och slutligen Musikhögsskola här i Göteborg. När han inte undervisar frilansar han som musiker och spelar i olika band och projekt.

Om sin undervisning säger han: "Jag gillar att möta alla typer av elever både nybörjare och de som spelat några år. Jag utgår alltid ifrån varför eleven har intresserat sig för att börja spela musik och jobbar med att vidareutveckla det intresset samt öppna ögon/öron för nya saker."
Wasim Hajjo

Wasim Hajjo

Wasim började som assistent hos oss 2018, under tiden har han tränat mycket parkour och snabbt lärt sig sporten. Nu jobbar han som parkourtränare.

Han är en positiv och entusiasmerande ledare som är mycket intresserad av undervisning och kommer att studera till lärare.
Zakaria Janzi

Zakaria Janzi

Zak har tränat parkour i nästan sex år. Under tre års tid undervisade han i Libanon på en Parkour Academy. När han flyttade till Sverige började han direkt att jobba på en parkourförening i Göteborg och han har nu varit lärare där under ett års tid. Zak kommer att börja undervisa hos oss på Ivra kurser till höstterminen 2019.

Zak är utöver parkouren väldigt intresserad av tricking och han beskriver att han inkluderar mycket tricking i sin parkourundervisning.