Ivra Kurser - Göteborg
hinderbana
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

Kurser nära dig i och runt Göteborg

Ivra kurser startade som dansskolan Barndansverkstan år 2010. Fem år senare hade vi ett brett kursutbud, även för äldre elever, vuxna och seniorer. Då blev vi Ivra. Vi vill göra varje bostadsområde lite roligare och arrangerar våra kurser i många lokaler runt om i Göteborg och på orter nära Göteborg.

Vi vill utmärka oss med:

Vår ambition är att alla våra deltagare ska vara nöjda och återkommande.

Generösa villkor och ett personligt bemötande

Man får alltid prova på kurser med fler än 3 kurstillfällen innan anmälan blir bindande. Det är viktigt för oss att alla känner sig väl bemötta av sin ledare och är trygga i sin grupper. Vi lägger stor vikt vid att skapa en positiv och inspirerande miljö där barnen träffas och har roligt tillsammans.

Dina frågor om och synpunkter på verksamheten är alltid mycket viktiga för oss. Vi uppskattar att du tar kontakt med oss när du har funderingar och du är naturligtvis välkommen att höra av dig om du vill veta mer om oss innan du bestämmer dig.

Dans i skolan och förskolan

Vi finns med i Göteborg stads kvalitétssäkrade kulturutbud Kulturterminen, det är vi stolta över. Där erbjuder vi dans, cirkus och akrobatik för barn i förskolor och grundskolor samt fortbildning för lärare och personal i hela Göteborg.


Ledare

Alla ledare får regelbunden fortbildning och egen träning. Vi vill använda vår mångsidiga kompetens till att skapa de bästa kurserna och göra Ivra till din favoritskola!

Anna Fritiofsson

Anna Fritiofsson

Anna har varit ledare hos oss sedan 2011 och hon är mycket omtyckt av sina elever.

Hon har dansat sedan barnsben och utbildade sig på yrkesdansprogrammets moderna inriktning. Därefter vidareutbildade hon sig i USA. Efter det har hon studerat pedagogik.

Anna är också med och tar hand om Ivras personal och arbetar bl.a. med att fortbilda nya ledare. Många av er kommer att möta henne i telefon, chatt, mail och under hennes många lektionsbesök.


Johanna

Johanna

Johanna är utbildad pedagog inom modern dans, klassisk balett, jazz, barndans och Iwanson-teknik på Iwanson Internationals treåriga dansutbildning i München. Före dess gick hon på gymnasiets yrkesdansutbildning med klassisk inriktning.

Johanna är en mångsidig person som gillar träning och numera även tränar parkour, under våren undervisar hon förutom i dans också i parkour och gymnastik.

Även henne kommer många att möta i telefon, chatt och mail!
Adam Carlsson

Adam Carlsson

Adam har tränat parkour i 7 år. De senaste 4 åren har han undervisat både barn, ungdomar och vuxna i flera föreningar. Adam har också gått gymnastikförbundets ledarutbildning.

Vi är glada över att ha honom som ledare hos oss från och med vårterminen 2017.
Ali Nejati

Ali Nejati

Ali är en aktiv parkourutövare som börjar jobba som ledare hos oss hösten 2017.

Han har tidigare undervisat parkourgrupper i föreningar och även gått Gymnastikförbundets ledarutbildning.
Vi är glada att hälsa honom välkommen till oss!
Arjeta Ferati

Arjeta Ferati

Arjeta har gått det estetiska programmets dansinriktning i Vänersborg och är även gymnast med stor erfarenhet av att undervisa barngrupper, både i sin gymnastikförening och i Ivras regi.

Arjeta undervisar i gymnastik hos oss.
Carine Cassia

Carine Cassia

Carine Cassia har jobbat med barn i Frankrike innan hon flyttade till Sverige 1996. Hon dansar kontaktimprovisation, lindy hop och balboa och är medlem i amatördanskompaniet Direkt sedan 2012.

Carine är den enda i Sverige som undervisar i ContaKids. Vi är glada att hon ger oss möjlighet att erbjuda denna roliga aktivitet som vi varmt rekommenderar till alla familjer.
Daniel Johansson

Daniel Johansson

Daniel är en aktiv parkourutövare som tränar ofta och intensivt och har stor kunskap om sin sport. Han har också fått beröm för sitt fina bemötande.

Daniel tränar både barn och ungdomar hos oss och i sin parkourförening.
Elin Ryman Myllyvainio

Elin Ryman Myllyvainio

Elin har gått på Kungliga Svenska Balettskolans yrkesutbildning i Stockholm sedan hon var 10 år gammal. Hösten 2017 flyttar hon till Göteborg och börjar som danslärare hos oss.

Under sommaren jobbar Elin på förkolan och hon har ett stort intresse för undervisning och barn. Vi är glada att välkomna henne till oss!
Ellen Lydahl

Ellen Lydahl

Ellen har dansat och spelat teater sedan hon var barn och arbetat som skådespelare i flera frigrupper. Hon har tagit examen från Skara Skolscen och nu utbildar hon sig till gymnasielärare i teater och svenska.

Hos oss undervisar hon förstås i drama och teater. Tidigare har hon också lett vårt konstpyssel.
Emelie Svensson

Emelie Svensson

Emelie har gått det estetiska programmets dansinriktning i Borås. Där och utanför skolan har hon dansat flera olika stilar som balett, jazz och modernt. Hennes favoritstil är streetdance.

Emelie är en ambitiös och entusiastisk ledare, hon undervisar i Högsbo!
Erik Entin

Erik Entin

Erik är ny tränare för bollskolan från hösten 2017. Själv har han sportat sedan han var barn och han tränar fortfarande varje dag.

Han har också lett grupper i ideella föreningar för sporter av olika slag.
Vi är glada att nu ha honom som ledare hos oss!
Gustav Bondesson

Gustav Bondesson

Gustav är en mycket populär ledare för våra gitarrkurser i Göteborg.

Han har tidigare jobbat flera år på förskola och varit ledare för vår bollskola. På dagarna går Gustav på lärarprogrammet där han hittills hunnit examineras som musiklärare! Han spelar också gitarr i ett band.
Hanna Garphem

Hanna Garphem

Hanna brinner för dans och hon har själv dansat sedan hon var barn. Hon är ny ledare för våra kurser i Lerum från hösten 2017.

Hanna ser fram emot att få förmedla den dansglädje hon själv kände som barn och vi hälsar henne varmt välkommen!
Ivar Körner Acevedo

Ivar Körner Acevedo

Ivar har tränat parkour i 6 år. De senaste 4 åren har han undervisat barn, ungdomar och vuxna i föreningar och egen regi. Han har också gått på ledarkurs hos Aktiv Ungdom.

Vi är glada över att ha Ivar som ledare hos oss från och med vårterminen 2017.
Jennifer Ewing

Jennifer Ewing

Jennifer har gått i gymnastik sedan barnsben och har även gått på Asperos idrottsgymnasium med inriktning gymnastik, i Göteborg. Hon har flera års erfarenhet av att arbeta med barn då hon tidigare jobbat både på förskola och som barnflicka.

Vi är glada över att kunna presentera Jennifer som gymnastikledare hos oss under höstterminen 2017, då hon kommer att leda grupper tillsammans med Arjeta.
Jesper Cameron

Jesper Cameron

Jesper är en mycket aktiv parkourutövare med lång erfarenhet, även som tränare. Tidigare har han också tränat och undervisat i gymnastik. Han är vår första parkourtränare och han har gjort sig mycket populär bland sina elever!

Jesper har gått på gymnastikförbundets ledarutbildning för parkour.


Johanna Olausson

Johanna Olausson

Johanna har precis flyttat till Göteborg från Berlin där hon arbetat med rörelseteater och dans, ämnen som hon har gedigen utbildning inom.

Hos oss kommer hon från och med höstterminen att leda barndans, dans- och gymnastikmix och barnbalett. Det är vi glada för!
Josefine Elmtorp

Josefine Elmtorp

Josefine har tagit examen från Performing Art Schools 3-åriga musikalutbildning. Hon har dansat sedan hon själv var barn och hon har flera års erfarenhet av att arbeta med barn.

Josefine undervisar i Lerum men under 2017 är hon föräldraledig.
Khaled Alkbbani

Khaled Alkbbani

Khaled har arbetat länge med barn i alla åldrar, han har bl.a. satt upp teaterföreställningar, arbetat som fotbollstränare och varit lärare i integrerade barngrupper (barn med och utan funktionsnedsättningar). Just nu jobbar han på Hagaskolan.

Hos oss har Khaled varit en mycket uppskattad assistent under läsåret 16/17 då kan även tränat massor av parkour. Under höstterminen kommer han att vara både assistent och huvudledare för parkourgrupper hos oss.

Maeva Begon

Maeva Begon

Maeva är utbildad till instruktör i barnyoga och Hatha yoga. Hon har undervisat på flera yogastudios och håller i sagoyoga på bibliotek runt om i stan.

Maeva leder vår familjeyoga från hösten 2016 och detta är vi mycket glada för!
Mathilda Svensson

Mathilda Svensson

Mathilda är utbildad och aktiv förskolelärare som både dansar och tränar capoeira på sin fritid.

Hon leder med stor kompetens och mycket lekfullhet barndansgrupper på sin förskola och hos oss.
Mira Jägemar

Mira Jägemar

Mira är utbildad på både Kaggeholm och Kävesta folkhögskola med inrikting improvisation och modern dans. Våren 2017 tog hon sin treåriga yrkesutbildning på Balettakademien här i Göteborg. Mira har bl.a. jobbat som dansare i Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och uppträtt på Göteborgs Operan med flertal produktioner.

Mira är ny ledare hos oss från och med höstterminen 2017 och vi är mycket glada för detta!
Nina Rajabi

Nina Rajabi

Nina har själv dansat sedan 6-års åldern, hennes inriktning har varit olika former av streetdance. Hon har tävlat och uppträtt runt om i Sverige i stilarna house, locking, hip hop och allstyle.

Nina undervisar i barndans, dansmix och streetdance. Hon har undervisat hos oss sedan 2013 och är mycket uppskattad!
Oliver Nordin

Oliver Nordin

Oliver är en mycket erfaren parkourutövare som ofta tävlar (6:a i Sveriges enda parkour-SM!) och reser för att träna med den internationella parkoureliten.

Oliver har varit tränare i 7 år och han är en mycket lugn, stöttande och kreativ ledare som varit populär hos oss!
Under hösten 2017 är Oliver på resa och undervisar inte, men man möter honom fortfarande i vår blogg där han bl.a. lägger upp filmer med parkourtricks och instruktioner.
Paulina Bielicz

Paulina Bielicz

Paulina Bielicz är i grunden utbildad på Performing Arts School i Göteborg och har i vuxen ålder utöver dansen och sången även kommit att träna kampsport och gymnastik.

Hos oss kommer hon att undervisa i dans- och gymnastikmix, gymnastik, cirkus, akrobatik och familjegympa.
Paulina tycker att det är viktigt att möta varje barn där de är idag och hjälpa dem framåt i sin utveckling. Dessutom ska det vara roligt att träna!
Rebecka Bujdosa

Rebecka Bujdosa

Rebecka har själv dansat sedan 6-års åldern och även tävlat många år i drill där hon också undervisat barngrupper.

Hos oss har hon undervisat i dans till och från sedan 2015 och hon har varit en engagerad och uppskattad ledare som vi under hösten 2017 är glada att ha hos oss som vikarie, bland annat i Dalaskolans dansklasser.
Riemaz Bakour

Riemaz Bakour

Riemaz har själv tränat simning på hög nivå. Hon har jobbat som simlärare och undervisat i musik.

Hos oss är hon en entusiastisk och omtänksam assistent i dans- och gymnastikmix, gymnastik och parkour.
Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo (Dodô) Goês

Rodolfo är mest känd som Mestre Dodô - en av världens mest erfarna capoeiratränare. Dodô var en av de första som tog Capoeira från Brasilien till Europa och Sverige. Han har undervisat i Göteborg i över 25 år. 2003 vann han ett VM-guld i Rio de Janeiro!

Dodô har grundat Capoeira sem Fronteiras - Capoeira utan gränser. Föreningen har verkat för samarbete mellan olika capoeiragrupper. Dodo är också aktiv på förbundsnivå i Svenska budo- och kampsportsförbundet.
Rosanna Heinander

Rosanna Heinander

2014 utbildade Rosanna sig till instruktör inom Medicinsk yoga, som idag finns på flera vårdcentraler och sjukhus i landet då studier på bl.a. Karolinska sjukhuset visat mycket positiva resultat för personer med t.ex. rygg och höftbesvär, utbrändhet, sömnsvårigheter m.m.
2015 blev Rosanna även instruktör i Vinyasa Yoga - en mer fysiskt aktiv form av yoga.

Under sina drygt 2 år som yogainstruktör har hon använt dessa erfarenheter för att skapa egna omtyckta och välbalanserade yogapass.

Sabina Larsson

Sabina Larsson

Sabina är utbildad instruktör inom Hathayoga som har rötter främst inom Ashtanga och Powervinyasa. Hon har varit en aktiv yogautövare i många år, både inom den dynamiska och den mindfulnessinspirerande stilen.

Sabina utbildar sig också till hälsopedagog och tar snart examen.

Sara Renström

Sara Renström

Sara har dansat nästan hela livet och hon har erfarenhet av flera olika stilar. Sara tycker att det är särskilt roligt att undervisa i grupper där barn och föräldrar dansar tillsammans.

I hennes grupp i Majorna på torsdagar kan även 4-åringar ha med sig en vuxen på lektionerna. Under 2017 kommer Sara inte att undervisa då hon ska vara föräldraledig.
Yamama Zanabili

Yamama Zanabili

Yamama är utbildad lärare i engelska och har arbetat som lärare i engelska och matematik.

Hos oss jobbar Yamama som assistent i parkour- och gymnastikgrupper, där hon med ett vänligt lugn och stort engagemang hjälper både deltagare och ledare.