Ivra Kurser - Göteborg

Vi söker Göteborgs bästa kursledare

Är du lärare eller pedagog, tränare för tex parkour eller gymnastik, yoga- eller träningsinstruktör? Eller har du ett brinnande intresse som du vill dela med dig av? Hos oss står relationen med barnen i centrum. Vi söker dig som har ett genuint intresse för pedagogik och undervisning. Det är meriterande att ha relevant utbildning eller erfarenheter som ledare. 

Du måste förstås ha egen erfarenhet av det ämne du vill leda. För att jobba som dansledare måste du själv ha dansat tillräckligt mycket för att ha en god grundläggande teknik. Det är en fördel om du har erfarenhet av flera olika stilar. För att vara aktuell som ledare för gymnastiken ska du ha erfarenhet av truppgymnastik eller artistisk gymnastik.

Alla ledare får utbildning hos oss och regelbunden fortbildning tillsammans. Du blir också inbjuden till gratis egen träning och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp eller vill få ny inspiration.

Sök våra lediga jobb genom att fylla i formuläret som består av två steg. CV laddas upp i nästa steg där du även får ange dina önskemål om arbete. Om du har ett förslag på en ny aktivitet som du skulle vilja leda kan du ange det också i nästa steg!

Vi som kommer att läsa din ansökan och ta kontakt med dig heter Anna och Lina. Du är förstås välkommen att ringa eller skriva till oss om du har några frågor innan du ansöker.

Jobba med barndans hos Ivra kurser-anna fritiofsson
Jobba med barndans hos Ivra kurser-lina karlsson


Rekommendera arbetstillfälle till dina vänner

Fyll i uppgifterna och klicka nästa för att komplettera

Presentation CV och önskemål Skicka

Se till att du har CV för att slutföra din ansökan i nästa steg. Var noga med att fylla i relevant information enligt instruktionerna. Använd gärna webbläsare Chrome eller Firefox för att enklast fullfölja stegen.

Namn och efternamn *
Personnummer *
Epostadress *
Adress *
Gatuadress

Postnummer

Ort
Telefon *

Presentation och motivering

Skriv en kort presentation samt motivering i rutorna nedan. Skriv mellan 100 och 200 tecken (inte ord). Du kommer att kunna ladda upp ditt CV i nästa steg. Detta stycke är nästan 200 tecken.
Presentation *

Skriv kort om dig själv (100-200 tecken)


Motivering *

Beskriv varför du söker jobb hos oss (100-200 tecken)


Tidigare ämneserfarenheter *

Ange ämne och tidsperiod

Ämne 1

Tidsperiod 1 
Tidigare undervisningserfarenheter *

Beskriv undervisning eller annat arbete med barn och ungdomar samt tidsperiod

Undervisning 1

Tidsperiod 1 
Genom att skicka accepterar du att informationen lagras och databehandlas enligt PUL