Vi söker Göteborgs bästa kursledare

Är du intresserad av pedagogik, tränare för tex parkour eller gymnastik, dans- eller idrottslärare? Eller har du ett brinnande intresse som du vill dela med fler?

Hos oss står relationen med kursdeltagarna och deras utveckling i centrum. Vi söker dig som tycker om att hjälpa andra att växa och lyckas, som vill vara en förebild och som själv vill stimuleras och utvecklas på ett roligt och givande jobb.

Det är meriterande att ha relevant utbildning eller erfarenheter som ledare eller lärare, men det är inte ett krav. Vi ska alla börja någonstans och om du satsar helhjärtat får du i gengäld så mycket handledning och hjälp som du behöver.

Alla får utbildning hos oss och regelbunden fortbildning tillsammans. Du kommer att ingå i en grupp engagerade kursledare som delar erfarenheter och ger varandra tips och inspiration.

Vi som kommer att läsa din ansökan och ta kontakt med dig heter Anna och Lina. Du är förstås välkommen att ringa eller skriva till oss om du har några frågor innan du ansöker.

När man ska arbeta med barn är det ett lagkrav att man visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Det är kostnadsfritt att beställa ett sådant genom polisens hemsida. Handläggningstiden kan vara ett par veckor så beställ gärna utdraget redan idag (länk till blanketten). För att arbeta hos oss behöver du också en internetuppkopplad smartphone.

Jobbsökningsformulären är under uppdatering.
Vänligen maila oss till personal@ivrakurser.se och ange namn, kontaktuppgifter och ämnen som du har erfarenhet eller utbildning inom.
Bifoga gärna cv och foto.

Presentation CV och önskemål Skicka

Se till att du har CV för att slutföra din ansökan i nästa steg. Var noga med att fylla i relevant information enligt instruktionerna. Använd gärna webbläsare Chrome eller Firefox för att enklast fullfölja stegen.


(obligatoriskt)


(obligatoriskt)


(obligatoriskt)

Personnummer


Presentation och motivering

Skriv kort om dig själv, 100-250 tecken. Antal tecken:


Beskriv varför du söker jobb hos oss, 100-250 tecken. Antal tecken:
Tidigare ämneserfarenheter 

Ange ämne och tidsperiod

CV 

Tillåtna filtyper är text, zip, pdf, doc (MS Word), xls (MS Excel) och ods(Open Office)
(max 5 MB)

Bläddra

Foto 

Tillåtna filtyper är jpg och png
(max 2 MB)

Bläddra

Ämnen du vill undervisa i? 

Kryssa i alla områden du kan tänka digÄmnen du vill undervisa i? 

Kom gärna med eget förslag

Önskemål om tider 

Vilka dagar kan du tänka dig att arbeta? Huvuddelen av vår verksamhet är på kvällar och helger

Önskemål om tider 

Vilka dagar kan du tänka dig att arbeta? Huvuddelen av vår verksamhet är på kvällar och helgerGenom att trycka skicka godkänner du att vi sparar de uppgifter du angett i formuläret och hanterar dessa i enlighet med vår GDPR-policy (öppnas i en ny flik). Du kan alltid kontakta oss för att få dina uppgifter raderade.

Rekommendera arbetstillfälle till dina vänner