Sommarläger och höstens nyheter

Nyhetsbrev 2020-07-23

Vi hoppas att du njuter av sommaren! Först vill vi uppmärksamma alla på att augustis sommarläger snart ska starta. Missa inte att anmäla dig!

Läger

Anmälan till höstterminen är också öppen på vår sida och vi erbjuder flera nyheter!

Fiol – ett nytt instrument i vårt växande musikutbud (du visste väl att man kan spela piano, gitarr eller gå en musikallkurs hos oss?).

Calisthenics – en varierad träningsform utomhus där främst den egna kroppsvikten används för att förbättra styrka, uthållighet, flexibilitet och balans.

Street workout – en populär form av utomhusträning med inslag av både enklare kroppsvikts-övningar som knäböj och sit-ups samt tekniker för att utveckla pull-ups och chin-ups, push-ups, dips, muscle-ups mm.

Kurser utomhus – i september och oktober erbjuder vi både gamla och nya kurser utomhus: parkour, hinderbana, street workout och calisthenics står på schemat för den som vill utmana sig själv under bar himmel! Kurser för barn och ungdomar, familjer och vuxna. Du hittar dem lätt i vårt schema där de är markerade som nyheter.

Dans och musikkurser på distans – instrument- och danskurser med onlineträffar och massor av roligt videomaterial!

Parkour växer som familjeaktivitet – våra familjekurser i parkour och hinderbana fortsätter vara mycket populära och nu finns även parkour för 4-5 åringar som familjekurs!

Capoeira i Åkered – i våras startade vi capoeriagrupper i vår egen fantastiska lokal i Åkered. Vi vill verkligen slå ett extra slag för denna roliga och mycket varierade aktivitet som finns både för barn, vuxna och familjer! Läs mer här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *