Nu fyller vi på bloggen!

Här kommer vi att skriva om våra olika aktiviteter och lägga upp kursmaterial. Eleverna i våra gitarrkurser har under hela läsåret fått noter och extramaterial från Gustav genom bloggen och nu är även andra ämnen på gång.

Oliver och Rosanna ger tips på utomhusplatser för parkour och yoga i Göteborg i sommar – vill du yoga i grupp har vi gratispass i sommar! Oliver är på resande fot men bjuder på filmer med parkourtricks!

Anna är i full fart med att rekrytera nya ledare inför hösten och hon har skrivit ett inlägg om barndans och varför rekryteringen är så viktig och spännande…

Du kan också läsa om ContaKids, en familjekurs som bara finns hos oss i Sverige. Det är vår barndans- och familjeyogalärare Mathilda som deltagit i ContaKids med sitt eget barn och skriver om sina upplevelser.

Vi hoppas tillsammans fylla bloggen med massor av material för er som går våra kurser eller är intresserade av våra aktiviteter. Vi kommer att fördjupa oss i våra ämnen, skriva om lärande, träning och hälsa, dela med oss av instruktionsfilmer och annat. Var gärna med och tyck till! Vad vill du höra mer om?

Vi är alltid intresserade av att höra av dig. En sista förhoppning just nu är att bloggen ska vara ännu ett forum för oss att kommunicera med alla som är delaktiga i vår verksamhet eller intresserade av någon av våra aktiviteter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *