Veckans steg och utmaningar

Veckans utmaning för dig som nyss börjat dansa

Två vändningar som kommer göra dig härligt yr: pivvot turn och paddle turn! Efter det här kan du göra riktigt snygga vändningar!

Men glöm inte att man måste öva för att lära sig! Man kanske måste kolla många gånger och försöka vara med, i början kan man ta fel fot eller snurra in sig själv, men övar man många gånger känns det lättare och lättare tills det bara är roligt 🙂

+ Step touch: Ett superpopulärt steg i många stilar. Det är lätt! När man kan det 😉 Först måste man öva och inte ge upp, även om man får titta på filmen många gånger! När man kan är det lätt värt det!

Testa stegen till olika sorters musik och prova att göra olika rörelser med armarna samtidigt, vad tycker du passar bäst till?

Var det lätt? Testa stegen för fortsättningselever!

Veckans utmaning för fortsättningselever – att inte ge upp!

Både pas de bore och kick ball change kan kännas svåra att lära sig, men de är superkul att kunna! Man använder dem mycket i många olika stilar och de har en skön rytm. Därför är veckans utmaning att inte ge upp 🙂

Kolla på filmen, prova, pausa, prova igen, öva, upprepa, lär dig utantill, gör det runt i rummet och ute på gården, prova snabbt och långsamt, gör det till din favoritlåt och lägg på din egen stil! Testa till olika sorters musik och prova att göra på olika sätt!

Glöm inte att du också kan repetera grundsteg genom att titta på grundnivåns utmaningar och steg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *