Nu försöker vi vara kreativa och anpassa oss!

Det är fortfarande många glada barn och föräldrar som kommer till träningarna, men många grupper är förstås mindre än vanligt så vi tror också att det finns rastlösa kursdeltagare därute i hus och lägenheter! Kanske lite snuviga, eller med hostiga föräldrar som av hänsyn inte vill skjutsa till träningar, och några som stannar hemma av egen hänsyn till närstående i riskgrupper. I dessa speciella tider kommer vi försöka använda vår blogg extra flitigt för att alla ska kunna fortsätta delta i vår verksamhet på ett eller annat sätt!

Vi satsar först och främst på att publicera filmer med övningar man kan göra hemma. Gitarrlärare Olle har redan spelat in en hel serie filmer för alla våra gitarrelever! Vi hoppas att vi snart kan bjuda på piano också.

Gymnastikledare Filip visar några övningar man kan göra i vardagsrummet och både capoeriatränaren Dodô och danslärarna Mira och Karin har gjort flera filmer för den som vill vara med framför tv:n! Det finns dansfilmer både under kategorin barndans och under dans – där hittar du tex en snygg och utmanande streetdance-koreografi! Balett är på väg!

Vi vill verkligen rekommendera alla att titta in under flera ämnen än sitt ”eget”, capoeria- och gymnastikövningarna kan förstås vara lika roliga för dansare, och tvärtom 🙂

Parkourelever har också en hel filmserie att njuta av, för ett par år sedan filmade Khaled när Oliver gjorde massor av lättare och svårare parkourtricks. Filmerna är pedagogiskt klippta med slow-motion-frekvenser och under varje film finns det instruktioner och saker att tänka på! Att kolla och träna sig igenom dessa kan sysselsätta en parkourare med energi många timmar! Det finns också en nyare hälsning från Jespers vardagsrum!

Vi blir förstås glada om ni kommenterar filmklippen med era frågor eller annat 😉

Vill du ha mer av något? Tala om vad så gör vi vad vi kan för att skapa ännu mer nytt material så fort som möjligt!

Vi vill också trösta dig som missar träningen just nu med att vi är igång med att testa utomhusträningar redan på påsklovet och satsar på att kunna bjuda våra elever på några gratis sommarträningar i våra egna lokaler och utomhus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *