Kurser > Capoeira

Capoeira

Göteborg

Capoeira för barn och vuxna i centrala Göteborg och Västra Frölunda. Vuxna får flera träningar i veckan till priset av en! Se schemat.

Capoeira i Göteborg
Träna en vacker kampsport i din egen takt med en erfaren ledare! Capoeira är effektiv och rolig träning för alla oavsett tidigare erfarenhet. Vi lär oss självförsvar och utvecklar balans, styrka, kondition, koordination, rytmik och mycket mer. Kampkonsten innehåller allt ifrån sparkar och fällningar till akrobatik. Den utövas till musik, som man också får lära sig att spela, därför är den rytmisk, upplevs dansant och har inspirerat dansstilar som breakdance.

Eftersom capoeira är en mångsidig kampsport finns det något för alla. Du kan alltid välja vilken del av sporten du vill utveckla och behöver inga förkunskaper eller särskilda förutsättningar för att börja. Låter akrobatik eller musik härligt har du alla möjligheter att lära dig, låter det läskigt kan du satsa på en annan del av denna fantastiskt varierade träningsform!

Ring gärna direkt till tränare Azad på 0735987951 för mer information!

Du kan besöka capoeirasf.se för att se mer info och frågor och svar om capoeira, musiken, vår grupp, gradering och mycket mer :)Träningsschema capoeira vuxna
Vuxna som betalar för en träning/vecka får gå gratis på flera vuxenträningar.

Nybörjare är välkomna på dessa träningar:
Torsdagar 19.00 i Ivra Västra
Söndagar 19.00 i Annedalsskolan

Efter några tillfällen kan nybörjare börja komma på alla tillfällen och försöka hänga med :)

Fortsättningselever är välkomna på dessa träningar:
Måndagar 19.00 i Annedalsskolan
Torsdagar 19.00 i Ivra Västra - den här träningen har vi fokus på att hjälpa nybörjare och träna grunder eller att spela instrument
Lördagar 14.00 i Ivra Åkered
Söndagar 19.00 i Annedalsskolan - den här träningen har vi fokus på att hjälpa nybörjare och träna grunder eller att spela instrument

Relaterade kurser
Box-fitness

Box-fitness

Med sparkar och slag tränas hela kroppen i ett fartfyllt träningspass till musik. Du kommer såklart också hinna lära dig lite självförsvar, box- och kickteknik.
Akrobatik

Akrobatik

En kurs i akrobatik innehåller allt från kullerbyttor och hjulningar till olika sorters volter och parakrobatik.
Parkour

Parkour

Parkour är en populär träningsform som går ut på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel.
Streetdance

Streetdance

Streetdance kan vara flera olika dansstilar. De har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan."

Andra kurser
Balett

Balett

Balettskola för barn och vuxna. Balettlektionerna leds av välutbildade dansare, teknik och dansglädje står i fokus!
Barndans

Barndans

Barndans i små barngrupper. Lekfull dansträning som introducerar dansteknik, förmedlar dansglädje och uppmuntrar kreativitet och modet att uttrycka sig.
Cheerleading

Cheerleading

Cheerleading är besläktad med gymnastik och består också av koreograferade rörelser som ibland liknar dans. Det ingår bla hopp, pyramider och senare volter.
Dansmix

Dansmix

I den här danskursen får man prova på flera olika dansstilar som jazz, show, balett och streetdance. Perfekt både för den som nyss börjat och för den som redan älskar att dansa!
Distans

Distans

För dig som inte bor i Göteborg, eller bara trivs bäst hemma, erbjuder vi privatlektioner i piano och gitarr på distans!
Gitarr

Gitarr

Gitarrkurser med privatlektioner eller små grupper för barn, ungdomar och vuxna. Alla nivåer är välkomna!
Gymnastik

Gymnastik

Gymnastik för barn på alla nivåer! Gymnastikkursen finns även för vuxna och är ett roligt sätt att bygga upp styrka, flexibilitet och mod.
Hinderbana

Hinderbana

Träning på hinderbana är roligt, fartfyllt och svettigt! Den här kursen är vår mest populära familjeträning. Varierat och kul för både barn och vuxen!
Konst

Konst

Vi har konstkurser för både barn och vuxna! Barnen får prova på att måla, använda lera, textil och annat kul! Vuxna kan välja mellan teckning, måla akryl och foto.
Läger

Läger

Vi ordnar läger under alla skollov. Här kan den som inte gått tidigare få en snabbstart och den som redan tränar har chansen att utvecklas extra snabbt!
Musikal

Musikal

Musikal är en blandning av musik, dans och teater. En kurs för barn som gillar både sång och musik, att röra på sig och att ha publik!
Piano

Piano

Pianokurser med privatlektioner eller små grupper för barn, ungdomar och vuxna. Alla nivåer är välkomna!
Privatlektion

Privatlektion

Privatlektioner är perfekt för den som vill prova något nytt eller verkligen fokusera och bli bättre på en viss färdighet. Vi erbjuder privat träning i många av våra aktiviteter.
Showjazz

Showjazz

Jazzdans innefattar många olika stilar som ofta används i showsammanhang. En fartfylld danskurs till modern musik! För barn och vuxna.
Teater

Teater och drama

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater.
Webbshop

Webbshop

Skriv önskat tryck 1-12 (se bildlista), färg och storlek i rutan "frivillig info" när du beställer.
West

West Coast Swing

West Coast Swing (WCS) är en modern partnerdans från Kalifornien, som dansas till ett brett utbud av musik såsom pop, R'n'B, hip hop och blues.
Yoga

Yoga

Yoga är både stärkande och avslappnande, den kan skapa fokus och koncentration. Därför används yoga både som träningsform och stresshantering.