Ivra Kurser - Göteborg
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

KurserPiano

Piano

Göteborg
Piano

Pianokurs för barn och ungdomar. Vi har små grupper och piano finns i lokalen. Pianokursen ger barnen grundläggande färdigheter i instrumentet, vi börjar även med grunderna i musikteorin.

Piano i Göteborg
Att kunna spela piano är både roligt och väldigt användbart. Kurser riktar sig till nybörjare och passar både de som drömmer om att spela klassiska stycken till de som endast vill lära sig bruksspel. Genom lekfulla övningar börjar vi lära oss allt det man kan skapa vid ett piano! Undervisningen sker i grupp om tre elever.
2 personer har bokat Piano under den senaste veckan!Rekommendera kursen till dina vänner


Relaterade kurser
Musikal

Musikal

Musikal är en blandning av musik, dans och teater. Här får barnen både sjunga och dansa och fokus ligger på scenisk framställning.
Teater och drama

Teater och drama

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater. Ibland finns teaterkursen även för vuxna, se aktuella kurser under anmälan!

Andra kurser
Akrobatik

Akrobatik

I akrobatikkursen får barnen lära sig allt ifrån olika sorts kullerbyttor och handståenden till volter. De får också prova på akrobatik i grupp och par. En rolig kurs som också kan vara ett komplement till gymnastik eller parkourträning.
Balett

Balett

Baletten började utvecklas vid de europeiska hoven redan under renässansen, idag ingår balett i de flesta professionella dansares träning och den är omtyckt både som scenkonst och träningsform. Nu finns balett även för vuxna nybörjare!
Barndans

Barndans

Barndanskurserna innehåller lekfull dansträning. Danslektionerna utvecklar barnens förmåga att balansera, hoppa, snurra och rulla. De börjar med dansteknik, enkla koreografier och improvisationsövningar med trygga ramar.
Capoeira

Capoeira

Capoeira för barn och vuxna i centrala Göteborg. Capoeira är en varierad aktivitet som innehåller kamp, dans, musik och akrobatik. Breakdance har hämtat inspiration från capoeira och man ser även likheter i akrobatiska sporter som gymnastik och parkour. Obs! vuxengruppen tränar i Annedalsskolan på måndagar och vid järntorget på torsdagar (Järntorget 7, 1 trappa upp).
Cirkus

Cirkus

Cirkus är en mångsidig aktivitet där barnen får lära sig att hjula och stå på händer, jonglera, gå på lina och att uttrycka sig som clown!
Contemporary

Contemporary

Contemporary heter på svenska Modern och nutida dans men är kanske mer känd under sitt engelska namn. Influenser från balett, fridans och jazzdans.
Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix för barn som vill prova på både dans och gymnastik. Här får eleverna både dansa och öva på gymnastik som görs på mattor – kullerbyttor, handståenden, hjulningar och balanser. För fler gymnastikredskap rekommenderas vår gymnastikkurs.
Dansmix

Dansmix

Dansmixen ger eleverna grundläggande dansträning och möjlighet att prova på flera olika stilar. Många dansstilar har samma basteknik och gränsen mellan dem är ofta flytande. Nu finns dansmixen även som familjekurs!
Drop

Drop in vuxenkurser 1 tillfälle

Det här valet gör du när du vill droppa in på någon av våra kurser för vuxna. Vi har inte drop in på kurser för barn eller familjekurser.
Gitarr

Gitarr

Gitarrkurser för barn och ungdomar. Vi har små grupper för alla åldrar, det finns också några fortsättningsgrupper. Egen akustisk gitarr medtages till lektionerna!
Gymnastik

Gymnastik

I gymnastikträningen övas bl.a. kullerbyttor, hjulningar och handståenden. Så småningom går man vidare till svårare moment som tex handvolter och volter. Man använder redskap som satsbrädor, bom och ringar.
Hinderbana

Hinderbana

Träning på hinderbana (OCR) har blivit populärt bl.a. genom Ninja Warriors och många fastnar för träningsformen för att den är allsidig, stärkande och kan inge en känsla av frihet! Hinderbaneträningen finns för barn och som familjekurs där ett barn och en vuxen tränar tillsammans (och delar på avgiften).
Läger

Läger

Vi ordnar läger under skolloven, här kan du som inte gått tidigare få en snabbstart och du som redan tränar har chansen att utvecklas extra snabbt under några intensiva träningstimmar.
Mindfulness

Mindfulness

Vill du sänka din stress och höja din livskvalitet? Genom att träna mindfulness får du konkreta övningar och verktyg som hjälper dig att möta vardagens utmaningar, både på jobbet och privat.
Mix-kurs

Mix-kurs

I mix-kursen får man prova på 6 olika aktiviteter. Parkour, hinderbana, gymnastik och dans ingår alltid.
Parkour

Parkour

Parkour är en populär träningsform som kan utövas både inomhus och utomhus. Parkour-utövare tränar på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel, på ett säkert och kontrollerat sätt som inte skadar kroppen. Vi har också parkour som familjekurs där ett barn och en vuxen tränar tillsammans (och delar på avgiften).
Presentkort

Presentkort

Köp ett presentkort hos oss om du vill ge bort en rolig upplevelse till någon, men inte vill bestämma kurs just nu.
PT-paketet

PT-paketet

PT-paketet ger dig chansen att komma igång med träningen eller att sätta nya mål. Du blir intervjuad om dina träningsmål och var du befinner dig idag. Därefter får du ett träningsprogram anpassat för dig, kostråd och personlig support via mail eller telefon. Om du vill ses vi också en gång på ett gym nära dig!
Sång

Sång

Sånglektioner i små grupper med stora möjligheter att både få individuell handledning och att få sjunga ihop med andra.
Showjazz

Showjazz

Jazzdans är ett brett begrepp som innefattar många olika stilar som ofta används i showsammanhang. Det här är en fartfylld danskurs till modern musik! Finns både för barn och för vuxna nybörjare.
Simning

Simning

Vi har simkurser i Majorna för barn från 5 år och uppåt. Vi fokuserar på frisim/crawl, som snabbast ger simkunnighet.
Sommarkurs

Sommarkurs

För den som tycker att sommaruppehållet är för långt går det nu att komma på sommarkurs i juni och augusti.
Streetdance

Streetdance

Streetdance är en samlingsbeteckning för flera olika stilar. Gemensamt har de att de har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan." Hos oss ingår house, hip hop, popping och locking.
Workshop

Workshop

En workshop är en enstaka lektion där du kan prova på något nytt, kanske för att hitta din grej inför kommande termin, kanske bara för att det är roligt att prova på något nytt!
Yoga

Yoga

Vi har yoga för vuxna och familjeyoga på kvällstid. Nu kan man även gå på yoga med fokus på akrobatik! Yoga är både stärkande och avslappnande. Ett yogapass kan också skapa fokus och koncentration. Därför används yoga både som träningsform och stresshantering. I våra små grupper kan alla som vill kan få personlig hjälp och handledning.