Ivra Kurser logga - Göteborg
Parkour och balett Gitarr och gymnastik Streetdance Yoga och bollskola Barndans och capoeira Drama Konstpyssel Dans
kurser i GöteborgVår nya sida är under lansering och fungerar inte normalt just nu. Ni kan leta bland höstens kurser och besöka oss senare för bokning.
Kurser > Hinderbana

Hinderbana

Göteborg

Träning på hinderbana är roligt, svettigt och varierat! Den här kursen är vår mest populära familjeträning!

Hinderbana i Göteborg
Hinderbaneträningen äger rum i gymnastiksal eller våra egna lokaler och leds oftast av våra parkourtränare.

Att träna på hinderbana påminner mycket om den populära aktiviteten parkour. Skillnaden är att vi fokuserar mindre på trick och mer på fartfylld, stärkande och funktionell träning.

En kul träningsform för barn eller varför inte i våra familjepass - där ett barn och en vuxen tränar tillsammans och delar på kursavgiften.

Hinderbana är också känt under sitt engelska namn Obstacle Course Racing (OCR).

Alla moment som ingår i hinderbanetävlingar är inte möjliga att öva i en gymnastiksal, så detta är inte kursen för dig som vill tävla, utan för dig som letar efter en rolig och utmanande träningsform.

Anmäla en tredje person till familjeträningen? Gör ytterligare en anmälan och skriv ”rabatt” i info. Då får den tredje personen gå för halva priset!Relaterade kurser
Parkour

Parkour

Parkour är en populär träningsform som går ut på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel.
Gymnastik

Gymnastik

I gymnastikkurserna övas bl.a. kullerbyttor, hjulningar och handståenden. Så småningom går man vidare till svårare moment som handvolter och volter.
Akrobatik

Akrobatik

Akrobatikkursen innehåller allt ifrån kullerbyttor och hjulningar till olika sorters volter och parakrobatik.
Cirkus

Cirkus

Cirkusskolan är mångsidig, barnen får lära sig akrobatik på egen hand och i grupp, jonglering, clowneri och att gå på lina!

Andra kurser
Balett

Balett

Balettskola för barn och vuxna. Roliga balettlektioner med utbildade dansledare, teknik och dansglädje i fokus!
Barndans

Barndans

Barndans i små barngrupper. Lekfull dansträning som introducerar dansteknik, förmedlar dansglädje och uppmuntrar kreativitet och modet att uttrycka sig.
Capoeira

Capoeira

Capoeira för barn och vuxna i centrala och västra Göteborg. Capoeira är en varierad aktivitet som innehåller kamp, dans, musik och akrobatik.
Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix

Dans- och gymnastikmix för den som vill prova på både dans- och gymnastikträning i samma lektion. Varierat och kul!
Dansmix

Dansmix

I den här danskursen får man prova på flera olika dansstilar som jazz, show, balett och streetdance. Perfekt både för den som nyss börjat och för den som redan älskar att dansa!
Gitarr

Gitarr

Gitarrkurser för barn och ungdomar. Små grupper för alla åldrar, både nybörjare och fortsättningsgrupper.
Läger

Läger

Vi ordnar läger under skolloven, här kan du som inte gått tidigare få en snabbstart och du som redan tränar har chansen att utvecklas extra snabbt! I sommar har vi läger i parkour, gymnastik och dans!
Musikal

Musikal

Musikal är en blandning av musik, dans och teater. En kurs för barn som gillar både att sjunga och att dansa, fokus ligger på scenisk framställning.
Piano

Piano

Pianokurser för barn och ungdomar. Små grupper för alla åldrar, både nybörjare och fortsättningsgrupper.
Streetdance

Streetdance

Streetdance kan vara flera olika dansstilar. De har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan."
Teater

Teater och drama

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater.
Uteträning

Uteträning

Våren 2020 blev inte som vi väntat oss. Nu bjuder vi vårens kursdeltagare på gratis extraträningar utomhus. Vi erbjuder flera ämnen och alla som går kurs i vår och vill träna lite extra är välkomna!
Yoga

Yoga

Yoga är både stärkande och avslappnande, den kan skapa fokus och koncentration. Därför används yoga både som träningsform och stresshantering.