Kurser > Teater

Teater och drama

Göteborg

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater.

Teater och drama i Göteborg
I vår drama- och teaterskola får grupperna ägna sig åt tillits-, samarbets- och gestaltningsövningar. I slutet av terminen får de som vill öva in en liten pjäs eller sketch att visa upp.

Vi vill att deltagarna ska bli tryggare med att uttrycka sig såväl inför publik som i andra sammanhang, men också att teaterlektionerna ska bli en rolig och utmanande timme i veckan då man får chansen att släppa loss och prova på olika rollgestaltningar.

Ibland finns teaterkursen även för vuxna!
Relaterade kurser
Teater och drama

Musikal

Musikal är en blandning av musik, dans och teater. En kurs för barn som gillar både sång och musik, att röra på sig och att ha publik!
Teater och drama

Dansmix

I den här danskursen får man prova på flera olika dansstilar som jazz, show, balett och streetdance. Perfekt både för den som nyss börjat och för den som redan älskar att dansa!

Andra kurser
Teater och drama

Akrobatik

En kurs i akrobatik innehåller allt från kullerbyttor och hjulningar till olika sorters volter och parakrobatik.
Teater och drama

Balett

Balettskola för barn och vuxna. Balettlektionerna leds av välutbildade dansare, teknik och dansglädje står i fokus!
Teater och drama

Barndans

Barndans i små barngrupper. Lekfull dansträning som introducerar dansteknik, förmedlar dansglädje och uppmuntrar kreativitet och modet att uttrycka sig.
Teater och drama

Box-fitness

Med sparkar och slag tränas hela kroppen i ett fartfyllt träningspass till musik. Du kommer såklart också hinna lära dig lite självförsvar, box- och kickteknik.
Teater och drama

Capoeira

Capoeira för barn och vuxna i centrala Göteborg och Västra Frölunda. Vuxna får flera träningar i veckan till priset av en! Se schemat.
Teater och drama

Cheerleading

Cheerleading är besläktad med gymnastik och består också av koreograferade rörelser som ibland liknar dans. Det ingår bla hopp, pyramider och senare volter.
Teater och drama

Distans

För dig som inte bor i Göteborg, eller bara trivs bäst hemma, erbjuder vi privatlektioner i piano och gitarr på distans!
Teater och drama

Gitarr

Gitarrkurser med privatlektioner eller små grupper för barn, ungdomar och vuxna. Alla nivåer är välkomna!
Teater och drama

Gymnastik

Gymnastik för barn på alla nivåer! Gymnastikkursen finns även för vuxna och är ett roligt sätt att bygga upp styrka, flexibilitet och mod.
Teater och drama

Hinderbana

Träning på hinderbana är roligt, fartfyllt och svettigt! Den här kursen är vår mest populära familjeträning. Varierat och kul för både barn och vuxen!
Teater och drama

Konst

Vi har konstkurser för både barn och vuxna! Barnen får prova på att måla, använda lera, textil och annat kul! Vuxna kan välja mellan teckning, måla akryl och foto.
Teater och drama

Läger

Vi ordnar läger under alla skollov. Här kan den som inte gått tidigare få en snabbstart och den som redan tränar har chansen att utvecklas extra snabbt!
Teater och drama

Parkour

Parkour är en populär träningsform som går ut på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel.
Teater och drama

Piano

Pianokurser med privatlektioner eller små grupper för barn, ungdomar och vuxna. Alla nivåer är välkomna!
Teater och drama

Privatlektion

Privatlektioner är perfekt för den som vill prova något nytt eller verkligen fokusera och bli bättre på en viss färdighet. Vi erbjuder privat träning i många av våra aktiviteter.
Teater och drama

Showjazz

Jazzdans innefattar många olika stilar som ofta används i showsammanhang. En fartfylld danskurs till modern musik! För barn och vuxna.
Teater och drama

Streetdance

Streetdance kan vara flera olika dansstilar. De har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan."
Teater och drama

Webbshop

Skriv önskat tryck 1-12 (se bildlista), färg och storlek i rutan "frivillig info" när du beställer.
Teater och drama

West Coast Swing

West Coast Swing (WCS) är en modern partnerdans från Kalifornien, som dansas till ett brett utbud av musik såsom pop, R'n'B, hip hop och blues.
Teater och drama

Yoga

Yoga är både stärkande och avslappnande, den kan skapa fokus och koncentration. Därför används yoga både som träningsform och stresshantering.