Ivra Kurser - Göteborg
hinderbana
Epostadress

Lösenord

Ogiltiga uppgifter
Glömt lösenord?

KurserContaKids

ContaKids

Göteborg
ContaKids

ContaKids är rörelser för barn tillsammans med förälder eller annan vuxen, inspirerat av kontaktimprovisation. Genom att arbeta med kroppen, rörelse och fysisk kontakt utvecklar föräldrar och barn en ny form av kommunikation, vilket är roligt för båda.

ContaKids i Göteborg
Barn kan stärka och förbättra sin motorik och sitt självförtroende medan föräldrar kan utveckla en känsla av förtroende för sina barn och sig själva.

I den här kursen står relationen mellan barn och vuxen i centrum, samtidigt som barnen blir tryggare i danssalen. Därför passar kursen också bra för barn som inte vill vara utan sällskap i danssalen. ContaKids är vår enda kurs för barn under 2 år!

Kurserna leds av Carine och Erik som är Sveriges enda utbildade ContaKids-instruktörer.

Det finns två gruppval för 2-åringar, en grupp för 0-2 år och en för 2-5 år. Tvååringar som kan springa själva rekommenderas att välja den äldre gruppen!Rekommendera kursen till dina vänner


Relaterade kurser
Barndans

Barndans

Barndanskurserna innehåller lekfull dansträning. Danslektionerna utvecklar barnens förmåga att balansera, hoppa, snurra och rulla. De börjar med dansteknik, enkla koreografier och improvisationsövningar med trygga ramar.
Yoga

Yoga

Vi har yoga för vuxna samt familjeyoga och barnyoga. Under våren startade vi också senioryoga och yoga för föräldralediga där bebisar är välkomna.
Parkour

Parkour

Parkour är en populär träningsform som kan utövas både inomhus och utomhus. Parkour-utövare tränar på att ta sig över olika sorters hinder med bara kroppen som hjälpmedel, på ett säkert och kontrollerat sätt som inte skadar kroppen.
Hinderbana

Hinderbana

Träning på hinderbana (OCR) har blivit populärt bl.a. genom Ninja Warriors och många fastnar för sporten för att den är allsidig, stärkande och kan inge en känsla av frihet! Vi har träning för barn och för barn tillsammans med sina föräldrar.

Andra kurser
Akrobatik

Akrobatik

I akrobatikkursen får barnen lära sig allt ifrån olika sorts kullerbyttor och handståenden till volter. De får också prova på akrobatik i grupp och par. En rolig kurs som också kan vara ett komplement till gymnastik eller parkourträning.
Balett

Balett

Baletten började utvecklas vid de europeiska hoven redan under renässansen, idag ingår balett i de flesta professionella dansares träning och den är omtyckt både som scenkonst och träningsform.
Barnkalas

Barnkalas

Vi kommer gärna till ditt barnkalas eller er gårdsfest med någon av våra roliga aktiviter!
Bollskola

Bollskola

Kasta, sparka, rulla, passa och ta emot bollar i roliga lekar och övningar. Passar bra för alla som vill prova på olika bollsporter och öva upp sitt bollsinne!
Capoeira

Capoeira

Capoeira för barn och vuxna i centrala Göteborg. Capoeira är en varierad aktivitet som innehåller kamp, dans, musik och akrobatik. Breakdance har hämtat inspiration från capoeira och man ser även likheter i akrobatiska sporter som gymnastik och parkour.
Cirkus

Cirkus

Cirkus är en mångsidig aktivitet där barnen får lära sig att hjula och stå på händer, jonglera, gå på lina och att uttrycka sig som clown!
Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix

Dans och gymnastikmix för barn som vill prova på både dans och gymnastik. Här får eleverna både dansa och öva på gymnastik som görs på mattor – kullerbyttor, handståenden, hjulningar och balanser. För fler gymnastikredskap rekommenderas vår gymnastikkurs.
Dansmix

Dansmix

Dansmixen ger eleverna grundläggande dansträning och möjlighet att prova på flera olika stilar. Många dansstilar har samma basteknik och gränsen mellan dem är ofta flytande.
Familjegympa

Familjegympa

I familjegympan delar ett barn och en förälder på avgiften och får ett roligt träningspass tillsammans.
Gitarr

Gitarr

Gitarrkurser för barn och ungdomar. Vi har små grupper för alla åldrar, det finns också några fortsättningsgrupper. Egen akustisk gitarr medtages till lektionerna!
Gymnastik

Gymnastik

I gymnastikträningen får barnen öva sig på kullerbyttor, hjulningar och handståenden. De använder redskap som satsbrädor, bom och ringar.
Körsång

Körsång

Att sjunga i kör är framförallt väldigt roligt! Vi har kör för barn 7-10 år och kör för vuxna, från 16 år och uppåt.
PT-paketet

PT-paketet

PT-paketet ger dig chansen att komma igång med träningen eller att sätta nya mål. Du blir intervjuad om dina träningsmål och var du befinner dig idag. Därefter får du ett träningsprogram anpassat för dig, kostråd och personlig support via mail eller telefon. Om du vill ses vi också en gång på ett gym nära dig!
Streetdance

Streetdance

Streetdance är en samlingsbeteckning för flera olika stilar. Gemensamt har de att de har sitt ursprung i dansformer som uppkommit utanför institutioner och undervisningssalar, dans "från gatan." Hos oss ingår house, hip hop, popping och locking.
Teater och drama

Teater och drama

Drama handlar mycket om att lära känna sig själv och öva på att förstå andra. Att uttrycka sig själv och att gestalta andra är även grunden i teater.
Träning

Träning

I höst drar vi igång med utomhusträning för vuxna! Vi har också kontors-träning och massage för dig som sitter mycket vid dator.